oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 program vardı ya. kelimatör müydü? memorizer miydi öyle bişelerdi. burda verilmişti hatta. şöyle bi yol izlenebilir. öğreneceğin kelimeyi gün içerisinde farklı zamanlarda (10 öğün mesela) cümle kurarak kullan. sanırım daha kalıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 5 sene önce mi ne gaza gelmiştim ağır bir ingilizce kitap okurken bilmediğim sözcükleri bi kağıda yazmıştım alt alta, yanlarınada (biraz uzağına) türkçlerini yazmıştım. gece yatmadan önce tekrar ettiydim bi kaç gün boyunca. şu anki ingilizce kelime haznem bilgisayar oyunlarına ve o çalışmaya dayanmaktadır edit: ehm söylemeyi unuttum, daha sonra üşendim bıraktım kelime ezberlemeyi ama işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sage said: Hazırlıkta her kelime sınavından önce teker teker sınavda çıkacak kelimeleri iki kere kağıda yazar tekrarlamaya çalışırdım. Sonuç:epic fail. Lise 3te sözlülerde ise gece 5 te çalışıp sabah 8de sözlü olduğum için bir şekilde aklımda kalıyordu. Ama yani öğrendiğin kelimelerle kafanda senaryo oluşturmak en mantıklısı. Ben öle yapıyordum. Bakıyorum kelimeye nasıl kullanırsam sözlü de ilginç olur falan filan diye. Sigismond bilir "Mir ist einen Fehler unterlaufen :p" saddsf. Bir de yatmadan 15 dakika önce şöyle bir okursan daha etkili oluyor. Böyle uykunda tekrar ediyorsun diye birşeyler duymuştum ne zaman bioloji sınavına çalışsam hep o yatmadan önceki 4-5 sayfa aklımda kalıyordu. ah abi nominativ olucak. hala ogrenememisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Aasdsafas, işte almanca böyle birşey, almayan almasın, alana da allahtan sabır diliyorum. Bir de hazırlıkta çok sevdiğim bir hocam vardı, "almanca öğrenmeyecekseniz bu okula gelmenizin amacı ne gidin düz liseye" diye bağırırdı sınıfta biz die der das'ları çorba ettikçe. Diederdasdendempewpewpewlaserartikelz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar