Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ne acayip değil mi? Yaşam yine her zamanki gibi olağan monotonluğuyla akarken biz insanlar da bunun bile bile farkında olarak, yine her baharda çok farklı şeyler olacakmış gibi içimizi bir heyecan sarar. Genellikle de çok farklı bir bok olmaz. Ondan sonra tekrar yine sıkıcı dehşetli kış günleri ; çalışmak ve çalışmak ve çalışmak... Yazın belki çalışırken insana pek koymaz o iğrenç Pazartesi günleri, fakat kışın bu ilk günler felaket çekilmez bir hal alır, hele bir de işinizi sevmiyorsanız işe gitmek yerine ölmüş olmayı bile tercih edebilirsiniz. Fakat işte o güzel heyecan veren bahar günleri başlayınca pazartesileri pek umrunuzda olmamaya başlar. Artık disiplinsiz birer yavşak haline gelmişsinizdir. Bu herkesin tipik derdidir. Sınavdan mı çaktın , işleri yanlış mı yaptın, boş ver havalar güzel biraz gezelim, birer eş bulup sevişelim, geyik yapalım... Bu disiplinsizlik hali başa bela mı, yoksa bizi hayatın şu sıkıcılığından kurtaran birer faydalı nöro-endokrin mekanizma mı orasını bilemiyorum ama, şundan eminim ki; şu insafsız kapitalist sistemin (MATRIX ULAN İŞTE!!) bizi içine alıp birer makine haline getirmeye çalıştığı günlerde ve gelecek günler için de, bu his insanlığın en önemli savunma mekanizması olacaktır. Tabii ki biz insanların şu güzelim dünyanın içine sıçıp iklimleri değiştirmediği sürece güzel ilkbaharlar kalırsa...[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
Locklear Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 *Camdan dı$arı bakar , $a$ırır* Aaa bahar gelmii$ (:[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bende griz demek için girdim de fizban benden once davranmış :) efendim hoşgelmiş yeni gelenler bölümüne alalım bakalım :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Fistan, 30 Mart 2004 10:16 tarihinde demiş ki: yine her baharda çok farklı şeyler olacakmış gibi içimizi bir heyecan sarar. Genellikle de çok farklı bir bok olmaz. aynen böyle oluyor. en azından sabahları soğuktan titreyerek uyanmıyorum. tek fark bu.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN
Rahan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 sabah sabah güneş ilen uyanmak süfer bişi =) ağaçlar çiçekler, güneşin her bişiyi daha güzel gösteren rengi, yürüyüş ve kamp için mükemmel bi ortam =))) ilerde olabilecek iklim bozukluklarına, sistemin bizi makine yapması vs. gibi şeyler düşünürken -ki sadece düşünmek yetmez- baharın güzelliğini yaşamayı da ihmal etmeyelim. ikisi bi arada olsun demi ama =)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Son 6 senedir sanırsam baharın geldiğini ilk defa anladım Hormonlar berbat bir şekilde alow bahar geldi hade hade hareket action şeklinde kafayı sıyırttı banada ama olsun Bahar güzel bişi. Bu arada Grissss demedende geçemiycem tekrardan..
StRencher Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Hocam bahar maharda anadolu yakasında hava kapalı ve soğuk :) İnsanın canı çekiyor...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ben bişi farkedemiyom antalyaya pek kış uğramıyo :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Rahan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 eea gris ney???[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Locklear Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Hormonsal acıdan cok sıkıntı cektiriyor yaa ,Hadi cıvıl cıvıl bortu bocek vik vik ama dakka ba$ı burnu akıyo insanın sarho$ gibi dolanıyo ortada ...[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 gelmiş gelmiş pek çok hoşgelmiş ulen baharın güzel havasından çok kışın o tatsız sıkıcı iğrenç lamer hvasından kurtulduguma seviniriorum hiçbişey çekmiodu cnm ders bile çalışamıodum. şimdi de bahar geldi paso geyik-ortam istiorum, yine çalışmıorum :)[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Zagg Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Bahar la birliqde bir qusel kızda qeldı ve ben o kızdan ho$lanmaya ba$ladım ister istemes :-)
Aurora Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ya siz ne diyosunuz ben bugün aşık oldum aşık! (olur şey mi, baharın hikmeti işte!)[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bahar acı verici bi süreç.. okul + güzel hava hiç olmuyor... yaz gelsin[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
edi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Estel kesinlikle katiliyorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Fistan bak bahar geldi. Bak gel beni dinle sizin o boş arazide yonca yetiştirelim.Sağlam para var diyorum.Organik tarım abi. Zaten 2 sezon kaçırdık bunu da kaçırmayalım hehe.[signature][hline]I'm in a world of shit.
Berk Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 evete evet össye biz bi girelim sonra rahat rahat o festival senin bu festival benim sürtelim!
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Berk dur daha yaz geldi topicleri açacaz :) Yonca ekimi için şimdi tarlayı sürmemiz falan lazım Alexi benimde sınavlar var heralde bu sezonuda kaçırdık :) yırtamicaz şu ot olayından..[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
StRencher Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Yazın gelişini de kutlarız Lailayı bi günlüğüne Paticiğe de kapatırız ama yeter ki ilk önce Öss'yi bir atlatalım...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Aurora Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Aurora, 30 Mart 2004 20:18 tarihinde demiş ki: ya siz ne diyosunuz ben bugün aşık oldum aşık! (olur şey mi, baharın hikmeti işte!) o dündü, bugün yapacak daha iyi şeyler buldum hiyahah![signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hormonal açıdan zararlı[signature][hline]bornozlu canavar
Öne çıkan mesajlar