nocom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 benjani said: guiza yı 14 milyon a aldık sen buna yıllık para + ikramiye + prim + vs vermeden mi oynatıyorsun ? cebinden çıkan paraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 o zman kezman ında aldığı parayı hesaplasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nocom said: yahu ben napıyım ofsayta düşmüyorsa. adamı siz ofsayta düşmemesi için mi yoksa gol atması için mi aldınız.. bu adamın bu yorumundan sonra futbol bilgisi hakkında tartışmak gereksiz. Yahu adam ümit karan gibi maçta 20 kere ofsayta düşmicek,daha çok gol pozisyonu şansı doğacak. bugün 5 tane gol kaçırır,yarın 2 tanesini atar şampiyon oluruz. toggieyle falan kapışmaya döneyim bari hiç olmazsa gsli konuşmaya hakkı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ya tamamda sonuçta bi adamdan her maç gol atmasını bekleyemessin , zaten Guiza %100 gol diye girdiği bir pozisyonu da yoktu ? Varmıydı ben izledim ve açıkcası göremedim , bi tane hızlı bi topa yetişti çaprazdan vurmaya çalıştıki okadar hızla giden ve önündeki bir topa yetişip vurmak da kolay değil okadar , Ben burda sen bilmiyorsun Guiza mükemmel fln diye konuşmuyorum ama bu maçta oynadığı oyun adamın oyununu ifade etcek nitelikte değil sonuçta ilerki maçlarda daha çok izleme fırsatı bulcaz...Sonuçta benim bu adamdan istediğim şey öle Ronaldinho , Cristiano Ronaldo gibi topu alıp şov yapması deil , pozisyon buldumu atıcak yada pozisyonu yaratıcak , aynı bu maçta semihin yaptığı gibi...noldu carlos şut çekti adama çarpti bi anda semihin önüne gelip kalecinin çıkacağını anlayınca aşırtma uzak köşeye vurdu topu , bunları yapsın yeter , izleyip görüceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 peşin vermedi fener yıllık parasını satarsa 30 m kaybetmicek sende ona göre yorum yap adam çatr çatr defanstan adam eksiltti atar 20 tane gol burda sonra yorum yapamıcaksın güiza konularına lincolnü alan bok çkar bu arada o paraya (bjkliyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Adam bi de kezman ı mumla ararsınız diyo.kezman çalım filan atabiliyor muydu, sadece yere düşüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ben kezman gitti diye üzülüyorum bir fenerli olarak. O zaman ki sistemde (ki pek farklı bir oyun düzenimiz yok şuanda) Kezman elinden geleni yapıyordu. Son vuruşlarda başlarda başarılıyken sonlara doğru iyice kötüleşti. Bence hala Kezman süper bir adam. Guiza Kezman'dan iyi kötü bilemem ama Aragones Guiza'yı kötü de olsa yola getirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tmm guiza king , nuriada kraliçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Nuria her türlü Kraliçe de xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ofsayta düşmüyor çok iyi %100 gol kaçırmadı ( pozisyona giremediki zaten ) adam gol kralı penaltı atmadan 20 değil ki 14 m bonservisi adamı 4.maçtan astınız vs vs kezman bu saydıklarınızın cok daha ıyısını yapıyordu bundan emın olun. yarın öbür gün guizada ıslıklanırsa o zaman görürüm güveni kaybolacak mı kaybolmayacak mı . sen kezmanı ıslıklar yuhalarsan adam haliyle guvenı kaybolur. neyse fazla yazmanın bır anlamı yok. ama ben halımden mutluyum beşiktaşım çatır çatır gelio, en azından elimizde patlasa bile 1-2 m den bişi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 abazan pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 iyi abi yeter ya kafayı mı bozdun tamam bırak fazla pra vermiş fener git başka şeylerle uğraş hastamsn her fener topicinde seni görüyoruz baydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bi kaç topicde sana yazdığım gibi psikologa gözük ruh sağlığın bozulmuş senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sebahattin said: iyi abi yeter ya kafayı mı bozdun tamam bırak fazla pra vermiş fener git başka şeylerle uğraş hastamsn her fener topicinde seni görüyoruz baydın feykmisin canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sleepingdeath said: bi kaç topicde sana yazdığım gibi psikologa gözük ruh sağlığın bozulmuş senin bilmem görmemişim yazdığını yada önemsememişim. bu arada sen kimsin tanıyadım da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nocom izle de gör boş kaleye mi atmış o kadar golü guiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 o videoyu izlemiştim valencia ve barçaya attığı gollerden bahsediyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 o at gözlüğüyle izlediği için göremez genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 camı aç atla nocom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ee benjani ben bu postu 2-3 ay sonra uplasınıda bilirim onuda söyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben de bilirim merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 lafı gayet üzerine giymişin bırak bu artist ayaklarını git şu arama motoruna kendi adında bi arama çek bakalım son 50 msgın fenerbahçe provkeleri dolu sen git tüpçü başkanının tüp reklamını yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 2 macta 7 gol atmisiz, hala bidi bidi konusuyorlar ya ona hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 benjani said: nocom izle de gör boş kaleye mi atmış o kadar golü guiza niye uğraşıyorsun aga, istatistik yapsan zaten, ispanya ligindeki tüm takımlarda toplam olarak 29 kere kale boş kalmamıştır ki hepsini tek adam atsın :D Mantıklı olmak lazım biraz. Bence gayet iyi bir transfer, deseler ki guiza mı 20m eder, direk eder derim, bu da bu kadar basit neden mi ? Gol yollarında etkili, top kontrolü ve takibi iyi, birebir de etkili ve hızlı sayılabilecek cinsten + hava hakimiyeti var. Hiç bir şey yapmasa dahi, koşuları yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar