Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 2. Ön Eleme Rövanş Maçı: MTK - Fenerbahçe

Apex

Öne çıkan mesajlar

nocom said:
yahu ben napıyım ofsayta düşmüyorsa. adamı siz ofsayta düşmemesi için mi yoksa gol atması için mi aldınız..

bu adamın bu yorumundan sonra futbol bilgisi hakkında tartışmak gereksiz.
Yahu adam ümit karan gibi maçta 20 kere ofsayta düşmicek,daha çok gol pozisyonu şansı doğacak.
bugün 5 tane gol kaçırır,yarın 2 tanesini atar şampiyon oluruz.
toggieyle falan kapışmaya döneyim bari hiç olmazsa gsli konuşmaya hakkı var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamamda sonuçta bi adamdan her maç gol atmasını bekleyemessin , zaten Guiza %100 gol diye girdiği bir pozisyonu da yoktu ? Varmıydı ben izledim ve açıkcası göremedim , bi tane hızlı bi topa yetişti çaprazdan vurmaya çalıştıki okadar hızla giden ve önündeki bir topa yetişip vurmak da kolay değil okadar , Ben burda sen bilmiyorsun Guiza mükemmel fln diye konuşmuyorum ama bu maçta oynadığı oyun adamın oyununu ifade etcek nitelikte değil sonuçta ilerki maçlarda daha çok izleme fırsatı bulcaz...Sonuçta benim bu adamdan istediğim şey öle Ronaldinho , Cristiano Ronaldo gibi topu alıp şov yapması deil , pozisyon buldumu atıcak yada pozisyonu yaratıcak , aynı bu maçta semihin yaptığı gibi...noldu carlos şut çekti adama çarpti bi anda semihin önüne gelip kalecinin çıkacağını anlayınca aşırtma uzak köşeye vurdu topu , bunları yapsın yeter , izleyip görüceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kezman gitti diye üzülüyorum bir fenerli olarak. O zaman ki sistemde (ki pek farklı bir oyun düzenimiz yok şuanda) Kezman elinden geleni yapıyordu. Son vuruşlarda başlarda başarılıyken sonlara doğru iyice kötüleşti. Bence hala Kezman süper bir adam.

Guiza Kezman'dan iyi kötü bilemem ama Aragones Guiza'yı kötü de olsa yola getirecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ofsayta düşmüyor çok iyi
%100 gol kaçırmadı ( pozisyona giremediki zaten )
adam gol kralı penaltı atmadan
20 değil ki 14 m bonservisi
adamı 4.maçtan astınız

vs
vs

kezman bu saydıklarınızın cok daha ıyısını yapıyordu bundan emın olun. yarın öbür gün guizada ıslıklanırsa o zaman görürüm güveni kaybolacak mı kaybolmayacak mı .

sen kezmanı ıslıklar yuhalarsan adam haliyle guvenı kaybolur. neyse fazla yazmanın bır anlamı yok. ama ben halımden mutluyum beşiktaşım çatır çatır gelio, en azından elimizde patlasa bile 1-2 m den bişi olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:
nocom izle de gör boş kaleye mi atmış o kadar golü

guiza

niye uğraşıyorsun aga, istatistik yapsan zaten, ispanya ligindeki tüm takımlarda toplam olarak 29 kere kale boş kalmamıştır ki hepsini tek adam atsın :D

Mantıklı olmak lazım biraz.
Bence gayet iyi bir transfer, deseler ki guiza mı 20m eder, direk eder derim, bu da bu kadar basit neden mi ?

Gol yollarında etkili, top kontrolü ve takibi iyi, birebir de etkili ve hızlı sayılabilecek cinsten + hava hakimiyeti var.

Hiç bir şey yapmasa dahi, koşuları yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...