Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

devamsızlık kaç gün

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şanslısınız valla ya
biz varken 10 gündü :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
hakkaten ha 10 gün devamsızlık 10 gün raporla 20gündü bizim. bi de okulda uyumaya çalışınca kalk test çöz diodu manyak hocalar aklıma geldi şimdi ehuhea

20+10 30gün harbi çok kral olur ha kıymetini bilin bol bol uyuyun eheh
Mesaj tarihi:
20 gün..
lise 3 lerede raporlu 45 gün.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
rapor 25 mi olmuş
oha ya harbiden haksızlık
geri istiyorum eziyet dolu günleri bende 25 gün rapor almak istiyorum :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
-Legendary-, 30 Mart 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
bu haber çıktı 5-6gün devamsızlık yptım bile :)

ya kardeşim siz haber izlemio musunuz bak adam haber çıkmış hemen başlamış dewamsızlıklarını yapmaya :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
ya geç kalma yarım gün geç yazılıomuş
ulan 1 günlük devamsızlığım var sanıodum
6 günmüş[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
haftasonu ve pazartesi tatili dolayısıyla gece gec wakitlere kdr oturunca bugun kalkamadım zate (: sinir 8 de ba$lıyor okul 6.5 ta servise biniorum kim kalkcak 6.5 ta[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
Mesaj tarihi:
said:
Head, 30 Mart 2004 18:56 tarihinde demiş ki:
ya geç kalma yarım gün geç yazılıomuş
ulan 1 günlük devamsızlığım var sanıodum
6 günmüş

gec kaldimi geri doncen cok deli olyorum bu ise 15dk gec kalion yarin gun yoksun ne gitcem ![signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Mesaj tarihi:
şu haber kesinleşti herkes kaçtı okuldan hahah tam bomba oldu.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

• Yeni Oluştur...