Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WC3 sorun

Kenjuro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun süre sonra dotasım geldi bende oyunu kurdum ama açtığımda introsunu gösterior sonra ses var görüntü yok? cd bozuktur dedim indirdim gene aynı format attım oda çözüm olmadı lan eski tırt sistemimle çatır çatır oynuyordum ben =/
Mesaj tarihi:
muhtemelen monitörün, oyunun çözünürlüğünü desteklemiyor. oyunun çözünürlüğünü değiştirmen gerekiyor, bunuda görmeden yapmanın sanırsam tek bir yolu var, oyunun dosyalarının içinde default çözünürlük ayarının yazdığı dosyayı bulup ordan değiştirmek.

ya da destekleyen bi monitör takıp, çözünürlüğü değiştirip eski monitörünü takmak :D aynı sorun bende de vardı.

bide şöyle bişey var. bunu çözemedim henüz. Elimde bi adet philips lcd monitör var. bu monitörle Spellforce 2 çalıştıramıyordum mesela. halbuki oyunun çözünürlüğü 1024*768 ama çalışmıyor işte çözünürlüğü desteklemediğinden değil neyden olduğuda belli değil. ses var görüntü yok aynen oyun çalışıyor ama göremiyorum.

Elime bi ara başka bi monitör geçti. Bi süre onla takıldım, counter-strike oynuyordum mesela, sonra o monitörü sattım yine philips'i taktım buseferde CS'de aynı sorun var. oyun açılıyor, siyah ekran üstüne bi uyarı çözünürlüğü değiştirin vs vs. halbuki onla alakası yok çözünürlük 1024*768 yine. gayette destekliyor. Bu sorunu çözmenin yolunu bilen varsa banada söylesin.
  • Yeni Oluştur...