Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Uzun süre sonra dotasım geldi bende oyunu kurdum ama açtığımda introsunu gösterior sonra ses var görüntü yok? cd bozuktur dedim indirdim gene aynı format attım oda çözüm olmadı lan eski tırt sistemimle çatır çatır oynuyordum ben =/
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ekran kartı ayarlarına bak, olmazsa dxdiag yap bakalım 3d ne durumda testler
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nocom said: ekran kartı ayarlarına bak, olmazsa dxdiag yap bakalım 3d ne durumda testler
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 muhtemelen monitörün, oyunun çözünürlüğünü desteklemiyor. oyunun çözünürlüğünü değiştirmen gerekiyor, bunuda görmeden yapmanın sanırsam tek bir yolu var, oyunun dosyalarının içinde default çözünürlük ayarının yazdığı dosyayı bulup ordan değiştirmek. ya da destekleyen bi monitör takıp, çözünürlüğü değiştirip eski monitörünü takmak :D aynı sorun bende de vardı. bide şöyle bişey var. bunu çözemedim henüz. Elimde bi adet philips lcd monitör var. bu monitörle Spellforce 2 çalıştıramıyordum mesela. halbuki oyunun çözünürlüğü 1024*768 ama çalışmıyor işte çözünürlüğü desteklemediğinden değil neyden olduğuda belli değil. ses var görüntü yok aynen oyun çalışıyor ama göremiyorum. Elime bi ara başka bi monitör geçti. Bi süre onla takıldım, counter-strike oynuyordum mesela, sonra o monitörü sattım yine philips'i taktım buseferde CS'de aynı sorun var. oyun açılıyor, siyah ekran üstüne bi uyarı çözünürlüğü değiştirin vs vs. halbuki onla alakası yok çözünürlük 1024*768 yine. gayette destekliyor. Bu sorunu çözmenin yolunu bilen varsa banada söylesin.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Çok eskiden refresh rate yüzünden aynı sorunu yaşamıştım. onu düşürmeyi dene.
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Teşekkürler hallettim, çözünürlükle alakalıymış.
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 DeathLord said: çözünürlüğü değiştirmeyi dene. =) don't worry be happy =)
Öne çıkan mesajlar