Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Gün

Quibble

Öne çıkan mesajlar

İçimden geldi çok yorucu 2 günümü paylaşmak istedim;

Dün günlüğe yazdığım gibi geçti

Günlük,

Bügün askerlik şubesine gittim, tecil ettirmek amaçlı.Lise diplomamla birlikte.Malum Uni yine seneye kaldı.

3 saat sırada bekledim, allahın ayılarını İstanbulda nöbetçi asker diye kapıya koymuşlar, ellerine vermişler üst düzeyi ezme fırsatı, sanki general allahın ibneleri ! Emir yağdırıyorlar, disiplinle alakası yok.

Disiplinsiz olan onlar a.q.

Neyse tanıdık vardı, ona çıktım.. Cart curt şu bu dedi, dediklerinden bi bok anlamadım.Bi kaç form doldur gel dedi. Gittim formları aldım, haydii öğle paydosu.. Nesiniz lan siz amele mi? Shift değişin kardeşim..

İçeri almadılar, bi 1 saatde dışarda bekledim. Saat oldu 13:00 aldılar içeri, ama bu seferde içerde sıra..Ulan biraz önce işlemdeydim ne sırası ya !

Neyse çıktım yukarı,

- Al form dedim.
+ Git faks a ver dedi.
- İyi dedim, sonra ?
+ Yarın gel dedi..

Elim ayağım titriyor a.q., hayır ruh sağlığı normal bi insan değilim ki ben. Olsam bile işkence yapıyorlar. Bide şansıma muayene dönemine denk geldim sanırım. Ordanda ayrı bi sıçtım.

Çok sinirliyim. Dün gece hiç uyumadım. Bu gecede uyumam büyük ihtimalle.

Geceleri muhabbet koyu oluyor.Tek tesellim bu. Yarın sabahın köründe dayancam kapılarına, muayene etceklermiş. Bi takımları göstereyim de geleyim yani. Ellerse atar yaparım yanlız..

Güne bak be ...

Ayrıca dışarısı çok sıcak bence çıkmayın.. Asfalt erimiş kokuyor resmen ake.

Yarın gelir anlatırım nasıl muayene olduğumu..

bunlara ek olarak benim işlemim yapılırken bitane Gay arkadaş geldi içeri, Fatma abla benim nereye çıktığım belli oldumu yaaaaaaaa dedi. Biraz araştıran Fatma ablamız arkadaşın Sivasa topçu olarak gittiğini söyledi.

İronik..

Neyse bugün çok daha yorucu bir gündü, öncelikle minibüste bi kaç kendini bilmez deyyus ayı şeref yoksunu gurursuz herifler kızın tekini taciz etmeye başladılar..

Yenisahra minibüslerini bilen minibüs içi insan tarzını anlayabilir. İlk başta karışmak istemedim, ama minibüs doldukça doldu ve doldukça bunlar işi abarttı.Bende kızı tanıyormuş gibi yapıp selam verdim yanıma çağırdım. Kız yardım çağrısı olduğunu anlayınca 50 kişi arasından geldi yanıma.Güzel bi kızdı ama yavlamadım hayır. Bide ben yavsasaydım kız depresyona gırerdi.
Ben kızdan önce indim umarım iyidir...

Sonra şubeye geldim, 3 saat güneşin altında bekledim. Tanıdık var diyorum almıyorlar içeri !

Güneşin altında kendimden geçtim,

İçeri girdim (burası biraz karışık),

İlk kadına gittim işlemi yaptı, ikinci kadına yolladı
İkinci kadın tekrar birinciye yolladı.
Birinci kadın sonra 3. kadına yolladı.
3 tekrar 1 e
1 tekrar 2 ye
2 tekrar 3 e yolladı..

Sonra 3. kadından sonra aşagıya indim muayene oldum.Muayenede 6 tane adamın karşısında donla durdum bi saat.6 sı ayrı kaşe imza attı.Sonra tekrar yukarı..

Kafayı yedim..

Yukarda bi 8 tur daha attıkdan sonra 02.01.10 a kadar tecil ettirdim.

Şimdi öss.. sdfsdf.

Dönüşte yine bi olay, cocuun teki bildiin 70 yasındaki dedeme abuk subuk konusuo.. Karısan basına yenısahra apacilerini alcaksın.

Sinir oldum..

Evdeyim yorgunum, nefret ettim insanlardan..

İçimi döktüm biraz rahatladım.
Sosyal ağlarda paylaş

devletle askerlikle sorunun oldumu kötü oluyor. ben benim suçum olmayan bi hededen dolayı gidiyordum işte askere (31temmuzdan sonra askere gel ulan diyip götüreceklerdi apar topar demek daha doğru olur, içinde bulunduğum duruma bağlı olarak)

ama devlet dairesinin her kademesinde bu geyikler var.

çok basit bi işlem: kablo tv kapatmak! eski evin kablo tv'sini kapattırıcaz.. kimlik no falan var di mi?

adam altında aynı şeyleri 1000defa istemiş..

gerek yok işte bunlara.. kağıt israfı, vakit israfı.. ömür törpüsü. ama alışmak lazım. çünkü bunlar bir adım dahi ileriye gitmeyecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:
vay be sana baya çektirmişler,bnde 2 sene önce aynı şekil için gitmiştim,ee allahın devlet dairesinde sürünüyosun,askeriyede elbet olacaktır,bnmde 4-5 saatim geçmişti ramazandı bide,işkence çekiyosun elbet ama snçta deneyim işte bu kdr dert dgl =)

benıim 2. günümdü.. hallettim tanıdık var diye. dün benden önce gelen insanların işi yarına kaldı.. adam sabahtan gelmiş sıra almış hede hödö. yuh dedim ya..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...