Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bu Animeyi Yeni İndirdim 1 den 80. bölüme kadar ilk 10 bölümü seyrettim ama full geyik sanki tamamı filler gibi acaba aranızda Başka seyreden varsa sonradan değişip değişmediği söyleyebilirmisiniz?Ona göre silicem veya izlicemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ben 20. bölüme kadar izledim sonra hepsini sildim. Hiç hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mafya olayları dallanıp budaklanıyor.Güzel ikili kapışmalar oluyor.Ama tabi baştan beğenmediyseniz daha fazla izlemek canınızı daha çokta sıkabilir.Eğlenmelik bi anime o yüzden çok ciddi olaylar beklemeyin.Ben severim bu animeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 asıl olay yüzüklerde patlıyor başı çoooook sıkıcı ne zamanki yüzük olayı işin içine giriyor güzelleşiyor mangada 60. chaptera geliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 neyse sildim ya sonuçta daha izlemediğim çok güzel seriler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tanıtımını yazarım bi ara kafama eserse... de yani evet öyle aman acele izlenecek serilerden biri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bende öyle yaptım biraz baktım başta çok kötü ama yüzükleri aldıkdan sonra biraz daha oturuyor izlenilebilir bi animeye dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar