vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Arkadaslar resimdeki isaretledigim yerlerin rengini bi turlu degistiremedim yardimci olabilirmisiniz?
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ext2 js framework kullaniyorum diye ekleseydin en azindan. ya da ne kullandigini ...
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 photoshop (ya da herhangi bir resim editörüyle) aç. boya. sonra kaydet. bu resim üzerinden en fazla bunu diyebiliriz sanırım. html/css tarafında yardım istiyorsan, sayfanın linkini falan vermen gerekecek ^^
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 di said: ext2 js framework kullaniyorum diye ekleseydin en azindan. ya da ne kullandigini ...ozur dilerim haklisin framework 2.0 kullaniyorum
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tabpage lerin rengini değiştiremiyorsun bence de. ama image döşeyebilirsin. datagridview in ColumnHeaderDefaultCellStye özelliğinden grid başlıklarının rengini değiştirebilirsin.
Öne çıkan mesajlar