Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşların anneleri

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Esas o değil de erkekler gece 3te 5te eve gelebilirken kızların 11de evde olma zorunluluğunu yaratan düzenin diyorum sayın seyirciler. Gerçekten üzülüyorum bu kız arkadaşlarıma toplaşıp içelim diyoruz gece 11de evde olmaları gerekiyo. Şaka gibi :(

Bu düzeni yaratan erkeklerin baskısı zaten Türk erkekleri önce kendilerini düzeltsinler o otomatik çözülür.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında öyle demek istemedim. Ama toplumun çoğu muhafazakar takıldığı için sizin de bildiğiniz üzere "bacı"larını koruma muhabbetine bir baskı kurmuş durumdalar ve bu gelenek haline gelmiş. Bundan sıyrılmaları mümkün değil kadınların durduk yere. Zihniyetin değişmesi lazım. Eğitim şart.
Sosyal ağlarda paylaş

@Pen Duick: E ben onlardan biri değilim de onlar neden öyle? Ha sokakta bir sürü hayvan var evet ama sonuçta tanırsın erkek arkadaşlarını düzgün çocukalrdır bırakırsın yanlarına. Onlar da evine bırakır kızını. Gece 3te sokakta yalnız dolaşsın da demiyorum da yani biraz daha serbestlik sağlanmalı
Sosyal ağlarda paylaş

İşin komik tarafı, bu geceleri eve geç dönemeyen kadınlardan dolayı sokakta it kopuk kadın görünce hakkaten tehlike oluşturabiliyor. Bu sayede alakasız bir çok insan da erken eve dönmek zorunda kalıyor sokaklar tehlikeli olabildiği için. Bir bakıma erkekler kendilerini abaza bırakıp sonra kadınları kendi abazalıklarından korumak adına daha da abaza kalıyorlar. Maymun kabilesi gibi.

Neyse konumuz anneler, dağılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Pen Duick said:
Aslında öyle demek istemedim. Ama toplumun çoğu muhafazakar takıldığı için sizin de bildiğiniz üzere "bacı"larını koruma muhabbetine bir baskı kurmuş durumdalar ve bu gelenek haline gelmiş. Bundan sıyrılmaları mümkün değil kadınların durduk yere. Zihniyetin değişmesi lazım. Eğitim şart.

siz vs. biz yapmadan önce, ben mesela gayet kız arkadaşımın mini etek giymesine ya da yalnız dışarı çıkmasına izin veririm. rahatsız olduğum tek şey ben müsaitken benim yerime başkalarıyla takılmasıdır. ama bunun haricinde özgürdür, ve böyle milyonlarca da erkek var türkiye'de. hani kafalar zaten değişiyor gibi geliyor bana...
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:
tinercisi falan olmasaydı gece 3 te kızının yalnız dolasmasına veya erkek arkadasıyla dolasmasına izin verir misin?

Kızını tanımadığın kişilerle dolaştırmak yerine arkadaşlarını tanısan, çeşitli şekillerde davranışlarını gözlemleyip bir falsosu var mı yok mu diye baksan ve ona göre karar versen buna olmaz mı ?

Gayet olur.

Bana ve kız arkadaşıma senelerce işkence eden adam 2 hafta önce benimle yemeğe çıktıi uzunca konuştuk ve birden bire değişti. Bu adam da muhafazakar, bu adam da kız babası. Ne yani ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu kız babası olma olayını kişiselde bi topicte okumuştuk. Ben gayet güvenerek veririm kızını tanıdığım erkek arkadaşlarının yanına, gece de istedikleri saatte eve bırakırlar. Gidin okuyun o konuyu çok merak ediyosanız nasıl bir kız babası olacağımı.

Kızın olunca konuşalım demek de saçma, çünkü bazı şeyler her insanda zamanla değişmeyebilir. Hepimiz farklıyız sonuçta. O yaş meselesi gibi kızın olunca konuşalım demek de çok saçma birşey. Zaten istiyorum kızım olmasını umarım olur

neyse offtopic olmasın.

Kız arkadaş annelerinin allah belalarını veriyodu en son, sonra?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...