GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 allah belanızı versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ayrılma sebebiniz annesi dimi..fsdgljdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 +1 diyorum bir noktada ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 anneme söylerim diye tehdit eden ablaların da allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Esas o değil de erkekler gece 3te 5te eve gelebilirken kızların 11de evde olma zorunluluğunu yaratan düzenin diyorum sayın seyirciler. Gerçekten üzülüyorum bu kız arkadaşlarıma toplaşıp içelim diyoruz gece 11de evde olmaları gerekiyo. Şaka gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bende yok o durum çok şükür ne anne var (yani var tabi de aramızda kilometreler var) ne eve girme derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nileppezdel said: Esas o değil de erkekler gece 3te 5te eve gelebilirken kızların 11de evde olma zorunluluğunu yaratan düzenin diyorum sayın seyirciler. Gerçekten üzülüyorum bu kız arkadaşlarıma toplaşıp içelim diyoruz gece 11de evde olmaları gerekiyo. Şaka gibi :( Bu düzeni yaratan erkeklerin baskısı zaten Türk erkekleri önce kendilerini düzeltsinler o otomatik çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 aynen bnm de yok valla :D gerçi beraber yaşadığımızda da pek bişey değişmio istediğim saatte giriorum eve.. ay lav may femiliyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 evet haklısın tüm sorun türk erkeklerinde. tanrım nasıl göremedim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Babalar daha beter oluyor kimi zaman. Namusu kurtarmak lazim tabi(!).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Aslında öyle demek istemedim. Ama toplumun çoğu muhafazakar takıldığı için sizin de bildiğiniz üzere "bacı"larını koruma muhabbetine bir baskı kurmuş durumdalar ve bu gelenek haline gelmiş. Bundan sıyrılmaları mümkün değil kadınların durduk yere. Zihniyetin değişmesi lazım. Eğitim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 @Pen Duick: E ben onlardan biri değilim de onlar neden öyle? Ha sokakta bir sürü hayvan var evet ama sonuçta tanırsın erkek arkadaşlarını düzgün çocukalrdır bırakırsın yanlarına. Onlar da evine bırakır kızını. Gece 3te sokakta yalnız dolaşsın da demiyorum da yani biraz daha serbestlik sağlanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bunu kendi kızın olduğu zaman tekrar konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tinercisi falan olmasaydı gece 3 te kızının yalnız dolasmasına veya erkek arkadasıyla dolasmasına izin verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 selam ben geceleri gezen boş kız avlayan türk erkeği fdg of ne çirkin tipleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İşin komik tarafı, bu geceleri eve geç dönemeyen kadınlardan dolayı sokakta it kopuk kadın görünce hakkaten tehlike oluşturabiliyor. Bu sayede alakasız bir çok insan da erken eve dönmek zorunda kalıyor sokaklar tehlikeli olabildiği için. Bir bakıma erkekler kendilerini abaza bırakıp sonra kadınları kendi abazalıklarından korumak adına daha da abaza kalıyorlar. Maymun kabilesi gibi. Neyse konumuz anneler, dağılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Pen Duick said: Aslında öyle demek istemedim. Ama toplumun çoğu muhafazakar takıldığı için sizin de bildiğiniz üzere "bacı"larını koruma muhabbetine bir baskı kurmuş durumdalar ve bu gelenek haline gelmiş. Bundan sıyrılmaları mümkün değil kadınların durduk yere. Zihniyetin değişmesi lazım. Eğitim şart. siz vs. biz yapmadan önce, ben mesela gayet kız arkadaşımın mini etek giymesine ya da yalnız dışarı çıkmasına izin veririm. rahatsız olduğum tek şey ben müsaitken benim yerime başkalarıyla takılmasıdır. ama bunun haricinde özgürdür, ve böyle milyonlarca da erkek var türkiye'de. hani kafalar zaten değişiyor gibi geliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ben de öyleyim, benim kastettiğim çoğunluk böyle değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yahu tamamda hiçmi kimdir kimin nesidir diye tanımaya çalışmazsın direk kızın ağzına edersin önceden allah kitap sövdürecekler şimdi bana, zihniyetinize kafa yapınıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Daemir said: tinercisi falan olmasaydı gece 3 te kızının yalnız dolasmasına veya erkek arkadasıyla dolasmasına izin verir misin? Kızını tanımadığın kişilerle dolaştırmak yerine arkadaşlarını tanısan, çeşitli şekillerde davranışlarını gözlemleyip bir falsosu var mı yok mu diye baksan ve ona göre karar versen buna olmaz mı ? Gayet olur. Bana ve kız arkadaşıma senelerce işkence eden adam 2 hafta önce benimle yemeğe çıktıi uzunca konuştuk ve birden bire değişti. Bu adam da muhafazakar, bu adam da kız babası. Ne yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 naptın tehdit mi ettin?sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ya bu kız babası olma olayını kişiselde bi topicte okumuştuk. Ben gayet güvenerek veririm kızını tanıdığım erkek arkadaşlarının yanına, gece de istedikleri saatte eve bırakırlar. Gidin okuyun o konuyu çok merak ediyosanız nasıl bir kız babası olacağımı. Kızın olunca konuşalım demek de saçma, çünkü bazı şeyler her insanda zamanla değişmeyebilir. Hepimiz farklıyız sonuçta. O yaş meselesi gibi kızın olunca konuşalım demek de çok saçma birşey. Zaten istiyorum kızım olmasını umarım olur neyse offtopic olmasın. Kız arkadaş annelerinin allah belalarını veriyodu en son, sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bunun ailesi hayatta yanaşmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Şevkican, nabza göre şerbet diyorum sadece. Kıza da yazık çünkü. Özellikle demir ökçe ile büyümüş kızlarda bazı şeylere karşı çıkmak çok çok zor. Kaldı ki öğrencisiniz daha. Kendi ekonomik gücünüz olmadan kafa tutmak da saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tanışmamak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar