nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bi hata veriyor. Onar dediğimde de onaramıyor. anahtar bağlantı noktası yazısının yanında tik yerine ünlem çıkıyor. Altında da "hizmetle bağlantı kurulamadı, bunun nedeni yanlış proxy veya güvenlik duvarı ayarları olabilir" yazıyor. Şimdi ne yapmalıyım. Firewall zaten kullanmıyorum 2 hafta önce evi terk ederken de proxy ayararı aynıydı. Hiç değiştirmedim kendi isteğimle. O tarz bi program da kurmaıdm bilgisayarıma. Önceki gün babamın laptopunda olmuştu o zaman reset atınca geçmişti. Şimdi onu da denedim geçmedi yine aynı hatayı veriyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 öncelikle sonra da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kısaca düzgün bi cevap versen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Oha kediye inandım güzel oldu. Modemi görünce resimde res atiim dedim modeme çalıştı. lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sonuca ulaşmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar