Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paşa Arabasını Seçti...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu Amerikalıların Irak'ta kullandığı MARPlardan falan alsınlar, her tarafı zırhlı mayından tanksavar roketine kadar her şeye dayanıklı alet.

Biraz çok yakıyormuş ama... ne de olsa Amerikan :P
Mesaj tarihi:
discoveryde fln koca binaları yıkmak için 160-200 kilo tnt kullanıyo adamlar

tamam kilit noktalarda kullanıyolar ama belki patladıktan sonra yıkıntının toplanmasına denk gelmişsinizdir, tuz buz herşey.

yalan bence öle 15 kilo tnt fln

ha ayrıca arabanın üstüne atsan bile yine zarar verir hayvan gibi, 15 kilo plastik patlayıcı ya, 7 kilo bulmuşlardı izmirde bi ara, polis basın açıklamasında çok büyük bi terör eylemini engellenmiş olabilir demişti.
Mesaj tarihi:
Garadia said:
discoveryde fln koca binaları yıkmak için 160-200 kilo tnt kullanıyo adamlar

tamam kilit noktalarda kullanıyolar ama belki patladıktan sonra yıkıntının toplanmasına denk gelmişsinizdir, tuz buz herşey.

yalan bence öle 15 kilo tnt fln

ha ayrıca arabanın üstüne atsan bile yine zarar verir hayvan gibi, 15 kilo plastik patlayıcı ya, 7 kilo bulmuşlardı izmirde bi ara, polis basın açıklamasında çok büyük bi terör eylemini engellenmiş olabilir demişti.

Kafalar karışmasın, daha önce yazıldı. TNT, trinitogliserin miydi nedir onun kısaltılması, bildiğiniz dinamitleri falan bundan yaparlar. Eski bir icattır ve patlama gücü çok yüksek değildir.

Öte yandan plastik patlayıcının farklı türevleri olmakla birlikte çok daha yüksek patlama gücüne sahiptir. Kiloyla değil gramajla kullanılır, zaten terörist eylemlerde veya özel kara mayınlarında falan kullanılma sebebi de budur. Az miktarda kullanırsınız çok iş yapar.

Ayrıca bize ne, devletim almış paşa kullanacak, patlayıcının hesabını niye biz yapıyoruz? Patigenekon olmayalım :D
Mesaj tarihi:
hahah :D
ulen ilk gittiğimde veled idim, arabalara elletmiyolar zaten. Diablo vardı bi tane, ön camda bikinili 1.80 küsur yatıp uzanmış böle güneşlenir gibi. Ulen dedim adaletin bu mu dünya.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
hahah :D
ulen ilk gittiğimde veled idim, arabalara elletmiyolar zaten. Diablo vardı bi tane, ön camda bikinili 1.80 küsur yatıp uzanmış böle güneşlenir gibi. Ulen dedim adaletin bu mu dünya.

Özel aksesuar o, "Diablo Bikini Edition" diye geçiyor, hoh hoh hoooo...
  • Yeni Oluştur...