Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paşa Arabasını Seçti...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Aracın teknik özelliklerine gelince.. A9 olarak nitelenen en iyi zırh teknolojisine sahip... Bu teknoloji sayesinde araç yanında 15 Kg TNT patlatılsa bile etkilenmiyor.

nedeni bu bence.
Mesaj tarihi:
Selam,

Duygulandım... 4040kg ağırlık ile hangi fren sistemi baş edecek acaba. Ayrıca ben olsam bu aracın yolu kesmeye çalışmazdım, koçbaşı edasıyla ortalarına dalar vallahi.

Hemi de W12 motorlu : *bir tarafı şişer*

Saygılar.
Mesaj tarihi:
[video]http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/60aa640ad89bf817a370313a0773ab3122aa1783ba0f7eceedbec9ff5bcdbc882752da3f559bc0ea8dacbcfe5bbafa0a0ba6e610d009bce617170?feature=oembed" width="459">

450 beygir

0 - 100 : 5.2 sn
Mesaj tarihi:
Scheriff said:
Redogski said:
a8l mi türkiyede 1 tane varmış?
onu anlamadım ben

evet 1 tane varmış aydın doğan'ınmış bu da ikincisi

ben geçen gördüm izmirde a8l
ama zırhlımıydı bilmem :D
Mesaj tarihi:
bı cok olayın gram usulu tnt ıle yapıldıgını ve verdıgı hasarıda gorunce 15 kılo tnt ın bu aracı goge cıkartıp saglam sekılde ınıyor olarak dusunmek lazım

hıc sanmıyorum ama a9 da nedır guvenlık olayında bılmıyorum
Ayrıca devlet kendısınden vergı almıyor dıe bılıorum ne alaka vergı
Mesaj tarihi:
dieevil said:
bı cok olayın gram usulu tnt ıle yapıldıgını ve verdıgı hasarıda gorunce 15 kılo tnt ın bu aracı goge cıkartıp saglam sekılde ınıyor olarak dusunmek lazım

hıc sanmıyorum ama a9 da nedır guvenlık olayında bılmıyorum
Ayrıca devlet kendısınden vergı almıyor dıe bılıorum ne alaka vergı

c4 le karıştırıyorsun TNT yi. Gram usülü TNT anca çatapat olur.
Mesaj tarihi:
Hehehe Yavaşta! Valla bu arabaya verilcek paraya sole 4-5 araba alıp ortada da kendi normal zırhlıyla takılsın hatta bu adama emekli olduğunda bile askeri korumayla gezmicek mi? Bİldiğin silahlı adamlar :) Yani anlamadım nerde 15 kg lik TNT ye rast gelicek? Irak'a roadtrip falan mı düşünüyorlar acaba???
Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
Emekli olduktan sonra napacaksın zırhlı arabayı ya...

O paraya Bentley Brooklands alabilirdin Türkiye'de...

Süikaste karşı korumaz belki ama tüm zamanların en havalı emekli orgenerali olurdu...

herhangi bir bentley alsa da tüm zamanların en havalı orgenerali olurdu, en azından türkiye'de. çünkü bentley bentley'dir =)
  • Yeni Oluştur...