EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yanlız pedalları benim arabadan calmıslar :D
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İçi adam gibi araba içi olmuş sonunda. Kit car değil o zaman bu elise ler gibi...
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Selam, İşte güzel bir şehir içi otomobili. Küçük, atak, şirin :P Saygılar.
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Grand Turismo olucak zaten galiba! Bir önceki modeli hatılıyamadım onun yerine geçicek diye tahmin ediyorum. Arkası ve içini ben çok beğendim.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 elise görüyorum çok ender de olsa orda burda :) (ortaokuldan beri 5 kere görmüşümdür, o kadar ender yani)
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 İngiltere ve Amerikada track car olarak alıyor millet! Ucuz fiyata orta konfor iyi yol tutuşu atak motor, hafif araç. Ama TR'satmaz zaten; kim gitcek piste :)
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Lotusun sahibi kim. ilk iki resim niye bugatti topicindekilerle aynı ?? noluo be =) ama çok tatlı çok hırçın!
Öne çıkan mesajlar