McsPeyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ya bizim arkadaşta ne güzel oynuyorduk. Eve geldim unzipledim, kurdum, update ettim. Heyecanla girdim. ID ve PWD kısmına yazıyorum, Log in'e tıklıyorum, hiç bişi olmuo..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 O sorun yoğunluktan oluyor Server dolu gibi bişi oluyor tam çözülmüş değil,bazen herkese olabilir[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Guru Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 sürekli LOGIN butonuna bas o zaman girersin, bunu developerların kendileri söyledi =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Larethian Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Logine bas bekle 4 dk boyunca seni dahil etmeye çalışıyor daha sonra tekrar basman lazım tabi . Bunuda developer soyledi :P Sunucu listesi barts'a bir kere bas ardından confirm defalarca tikla taki girene kadar. yoğunluk çok falza 4 . sunucu geliyormuş bu da bize iyi haber sayılır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 access failed yazsa bile girmeye çalışıo mu servera ben login oluyorum servera girince access failed yazıo
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 acces failed dediğindede denemeye devam et[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ben 7 8 kere yaptım girdim :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Öne çıkan mesajlar