Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Lvl 70 Human female paladin : Server : Burning Legion İsim : Holybucks Proffessionlar : 375 Blacksmith / 375 Enchanting. Not: Bütün Gearlar buffsiz bir şekilde yazılıyo. Protection Gear : 397 spell damage 16787 Hp 487 Defence 22.41 Dodge 15.48 parry 23.04 block chance – 503 block Çoğu tanking için luzumlu luzumsuz trinket mevcut. Retribution Gear (pvp): (Prot talent üzerinden yapılmıştır bu talent. Retride crit 34 lere kadar çıkıyo buffsiz. Elde Lionheart Executioner. (mongoose enchant) 1740 Attack Power 60 hit 296 ignore armor 25 crit 10 expertise 10587 hp 325 resilience. Holy Gear : (Bu gearda prot talent üzerinden yapılmıştır.) 1581 Heal up. 17 Spell crit. 202 Mana regen. Armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Holybucks 15400 Honor point – 1088 Arena puanı. Bu karakter son derece güzel kasılmıştır istediğiniz çoğu şeyi rahatça bulabilirsiniz. Luzumsuz trinketlerden tutun luzumsuz resilience gearlara kadar =) . Nerdeyse her yerle exalted / revered. Altında 280% flying mount(netherdrake açlık olsun diye 2 rengini aldık =) ). Nakit: 65 g mevcut. 20 Badge of justice. 149 Arcane Dust. 20 Void Shard 3 Large Prismatic Shard 28 Greater Planar Essence. Sürüsüne bereket luzumlu luzumsuz item =). Eşantiyonlar: Lvl 34 gnome male warlock Lvl 70 Orc Female Orc hunter (Eonar –pve) : Kötü gear ve normal flying mount. Lvl 65 Orc Female Rogue Lvl 47 Human Female Warlock. Lvl 20-40 arası bilimum charlar . Fiyat olarak 400-500 arası bi şey düşünüyorum accountun ilk sahibiyim accountun açılış tarihi bile yeterli bu accountu almanıza Eu Serverlarının açıldığı gün. Erişim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 500 ytl imkansız olur bu acc için full t6 charlar satılıo o paraya karaktere lafım yok ama kara/za gearlı bi kac t5 ayarı itemi war yani başlangıç için süper charda 500 yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 400-500 yazmamın sebebi o :) bi kaç alıcı çıkarsa fiyat 500 e kadar çıkabilir ama tek aliciya zaten 400 -450 arası bi fiyat düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 amacım elestirmek yada dukkanın onunu kapamak degil. ama bisey yapıyosanız, once biraz arastırın bari. wowturk'e bakın, diger sitelere bakın. cok usendiysen burda acılmıs diger topiclere bakın. aksi takdirde komik duruma düsüyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Şimdiye kadar 15 tane account sattım daha 1 kere komik duruma düşmedim elimdeki 2-3 accounttan birini satıyorum komik duruma nerede düştüğümü söylersen sevinirim. Madem komik duruma düştün diyosun ayrıca wow-turkteki satış forumları wow-ticaret e aktarıldı ordada zaten ilanım mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 uplardayızzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Karazhan ve ZA itemli bir karakteri 400-500'e çok zor satarsın (hatta satamazsın) özellikle WotLK öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Fiyat istekler üzerine 300-350 ytl olmuştur arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Arkadaşlar sizden fiyat konusunda bana fikir verin demedim forumun bu kısmı satim üzerine ve siz kötü reklam yapıyosunuz ben istedigim fiyati söylüyorum accountun değeri benim için 200-300 arası 150 ye böyle bi accountu bul ilk ben alicam madem öyle diyosun. Ayrıca bundan sonraki mesajlarda lütfen aliciysaniz yazarsanız sevinirim. 300 ytl fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 neyse fikir istemedigini belirtmissin maydonozluk yapmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Arkadaşlar char teklife açıktır burdan özel mesaj yoluyla bildirirseniz değerlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Uplardayım fiyat 250 Ytl arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar