shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 video koyarken icerige az dikkat / nefr
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kanım çekildi çok fena of allahım ya ter içinde kaldım bu ne igrenç bişeydir
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 oha inanılmaz bi deneyim yaşadım gözlerim kararmaya başladı sandalyeden düşüp bayıldım abi yok böle bi olay. sonra niye yerdeyim falan sorgularken zor attım kendimi yataga. ter içindeyim şuan. hay anasını noluyo lan ensem uyuştu
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kitana said: bu sefer kaçarı yok , yolcusun. hadi ya niye?
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Whoops said: oha inanılmaz bi deneyim yaşadım gözlerim kararmaya başladı sandalyeden düşüp bayıldım abi yok böle bi olay. sonra niye yerdeyim falan sorgularken zor attım kendimi yataga. ter içindeyim şuan. hay anasını noluyo lan ensem uyuştu kuzenin bu forumda değil dimi? gerçi ilk deneyimim demişsin
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 espri yapasım geldi neden bilmiyorum
Öne çıkan mesajlar