Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 22 yaşındayım bu peygamber ocağı lafını ilk defa duydum. Mete'nin Ocağı falan olsa anlarım da peygamber ile ordu ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Snefru said: KAynak:Zaman neyi tartışıyorsunuz ki :) kesinlikle..başbakanın kelle,askerlik yan gelip yatma değildir-kendi oğlu askere gitmiyor bu arada- sözlerini zaman gastesi ne zaman verdi,link atsana pika.. sözler doğruysa o albaya tsk tarafından gereken ceza kesilir,merak etme sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 arjantin said: Snefru said: KAynak:Zaman neyi tartışıyorsunuz ki :) kesinlikle..başbakanın kelle,askerlik yan gelip yatma değildir-kendi oğlu askere gitmiyor bu arada- sözlerini zaman gastesi ne zaman verdi,link atsana pika.. sözler doğruysa o albaya tsk tarafından gereken ceza kesilir,merak etme sen.. linki bulamadım kendi oğluda çürük raporu olduğundan askere gitmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Peki oğlunun TSM sanatçısına çarpış hikayesinide aklar mısın bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Aket-Atum said: Peki oğlunun TSM sanatçısına çarpış hikayesinide aklar mısın bize? ben rte nin avukatı deilim başkaları başkalarının avukatı olabilir ama ben tayyibin avukatı deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 O hikayeyi bana göndermişlerdi bulursam bi yazıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ya bırak bu ayakları, 2 üst mesajından utan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 >:D İşte o hikaye > > > GEÇMİŞTEN BİR CİNAYET VAKASI > > (BAŞKA ALTERNATİFİ YOK DİYEN UNUTKANLARA!!!) > > Ünlü zatın oğlu kırmızı ışıkta > > > > > > durmadan geçiyor,peşine takılan ekipten kurtulmak için hızlanırken > > > > > > ilerde ünlü bir sanatçıya çarpıyor... > > > > > > Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sanatçı 6 gün sonra > > ölüyor. Karakola götürülen delikanlıya polislerin ehliyet > > sormaması sanatçının eşinin dikkatini çekiyor. > > Polislere hatırlattığında: > > Siz ukalalık etmeyin > > biz ne yapacağımızı biliriz, > > gibi bir cevap alıyor. > > > > > > Kazadan sonra belediye arazözleri kazanın > > olduğu mahale gelip caddeyi baştan aşağı > > yıkıyor ve 35 metrelik fren izini tamamen siliyorlar. > > Delikanlıya kazadan sonra, > > üç ay önce verilmiş gibi ehliyet düzenleniyor. > > Sanatçının kocası hakime > > çocuğun ehliyeti olmadığını, > > düzmece ehliyet verildiğini söylediğinde adam > > 'ne siz koskoca belediye başkanını sahtecilikle mi suçluyorsunuz?', > > diye azar işitiyor... > > Olayı gören tanıkların hepsi tehdit edilip korkutuluyor. > > Sanatçının kocası aile meclisini topluyor. > > Bakıyorlar ki polis, adalet, belediye > > hep birlikte olmuş üzerlerine geliyor. > > Mecburen olayın peşini bırakıyorlar. > > Sonuçta mahkeme trafik canavarı > > genci 3 ay hapse mahkum ediyor... > > O da 1998' in fiyatıyla > > 540 BİN Lira cezaya çevriliyor. > > Sen sağ, ben selamet; > > güzide sanatçı > > Sevim Tanürek > > gitti gider. > > Bu olayı Sevim Tanürek'i n esi, > > Emin Çölaşan'a yukarıdaki > > > > > > satırlarla anlatmış Sözü geçen katil delikanlı > > İstanbul' un o zamanki > > belediye başkanı > > > > > > Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu... > > Not: > > > > > > > > Ama bu maili herkes görmeli bence. > > Siz de bu maili tüm tanıdıklarınıza atın. > > > > > > > > > > > > bu mailin sahte veya yalan oldugunu dusunenler sevim tanyürek diye google dan aratın hurriyet arsivinde var > > > > > > iste buyrun recep tayyip erdogan fanatikleri ....... > > direkt c/P yaptım valla...>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hürriyet YAŞ tahtaya bastı Hürriyet okuyucularından özür dileyecek. Ya da dilemek zorunda kalacak. Bugün gazetenin ilgili sayfasında yeni komuta kademesini belirleyen YAŞ kararlarına ilişkin detaylı bir haber vardı. Habere göre Başbakan Tayyip Erdoğan YAŞ'ta ihraç kararı alınan askeri personel için şerh koymuş. Bugün yapılan resmi açıklama ise oldukça ilginç. Uzun yıllardan bu yana ilk kez askeri personelin ihraç edilmediği açıklandı. Yani ortada şerh koyacak bir ihraç yokmuş. Dolayısıyla Hürriyet Ankara Bürosu ''Nasıl olsa ihraç olur nasıl olsa B aşbakan ve savunma bakanı şerh koyar'' ezberiyle haber yapmış... (Gazeteport) http://www.internethaber.com/images/other/gp_258732.jpg ne kadar inanılabilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar