Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon tutuklusu Albay, Şehit Ailelerine çok ağır küfür etmiş

Pikachu**

Öne çıkan mesajlar

KAynak:Zaman

"Ölmek var, öldürülmek var, öldürmek var" diyen Büyük Vatansever ! Albay Fikri Karadağ, bakın Şehit Aileleri'nen nasıl ağır küfürler etmiş.

Ergenekon iddianamesi, vatan millet deyince mangalda kül bırakmayan bazı kişilerin gerçek yüzlerini ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Gerçek yüzü deşifre olanlardan biriside örgütün silahlı kanadını organize etmek iddiası ile tutuklanan emekli albay Fikri Karadağ.

Milletimizin Peygamber Ocağı olarak bildiği bir kurumdan emekli olan Karadağ'ın gözü dönünce ağzından bakın hangi cümleler çıkmış? Bu cümlelerin hedefindeki kişiler ise evlatlarını vatan için gözünü kırpmadan bir zamanlar kendisinin de içinde bulunduğu kuruma gönderen yüreği yanık aileler.

Kendisini en büyük vatansever gibi göstermeye çalışan Ergenekon Terör Örgütü Zanlısı Emekli Albay Fikri Karadağ'ın şehit ailelerine yaptığı hakaret şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak cinsten.

22 Temmuz seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olan emekli Albay Karadağ sadece 46 oy alınca küplere binmiş. 22 Temmuz seçimlerinden Ak Parti'nin yüzde 47'lik oy oranı ile tek başına iktidar olması ise Karadağ için bardağı taşıran son damla oluyor. Dinlemeye takılan bir telefon görüşmesinde karşısındaki kişiye şehit aileleri ve milletimiz için ağza alınmayacak hakaretler yağdırıyor.

Ergenekon Terör Örgütü Zanlısı Emekli Albay Fikri Karadağ'ın iddianameye giren ve Turan isimli kişiyle yaptığı konuşmada bakın nasıl bir diyalog yaşanmış?

İŞTE ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATACAK O KONUŞMA:

Tarih: 12 Kasım 2007

Turan: Biz ne yapabiliriz, bizim elimizden ne gelir, ben artık kudurdum, çıldırdım komutanım.

Mehmet Fikri Karadağ / Ergenekon Terör Örgütü Zanlısı : Dedim ya, üzülmeye değmez, o oğulları şehit olan şerefsiz köpekler de bunlara oy verdi, ben mi verdim.

22 Temmuz sonuçlarına çok kızan Karadağ, yine bir telefon konuşmasında milletimize şöyle hakaret etmişti:

Mehmet Fikri Karadağ / Ergenekon Terör Örgütü Zanlısı:

Eşşek Türk diye boşuna dememişler Mamocum. İşte bunun için Eşşek Türk'ün manası bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin yorumun nedir peki?

Bırakın aklı sıra mandacı gazetelerden alıntılar yapıp objektif görünme budalalığını.

Bir albay şehit yakınlarına küfrediyorsa bu onun insanlığıyla, ordu disiplininden uzak oluşuyla açıklanır.

Her boku ergenekona bağlama olayının da suyunu çıkardınız artık.

Ama merak etmeyin, attığınız her iftiranın, her yalanın cezasını mahkemelerde göreceksiniz. Ali Kemal de sömürge postallarıyla dolaşıp ona buna ahkam kesiyordu, gittiği yer darağacının yağlı ilmeği oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Senin yorumun nedir peki?

Bırakın aklı sıra mandacı gazetelerden alıntılar yapıp objektif görünme budalalığını.

Bir albay şehit yakınlarına küfrediyorsa bu onun insanlığıyla, ordu disiplininden uzak oluşuyla açıklanır.

Her boku ergenekona bağlama olayının da suyunu çıkardınız artık.

Ama merak etmeyin, attığınız her iftiranın, her yalanın cezasını mahkemelerde göreceksiniz. Ali Kemal de sömürge postallarıyla dolaşıp ona buna ahkam kesiyordu, gittiği yer darağacının yağlı ilmeği oldu.

Bu ülkede herkes bir gün hakkettiği cezayı alacaktır.sen kafana takma.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
ne guzel Ergenekon Terör Örgütü lafi serpistirilmis aralara, stratejik olarak, miletin beynine iyice islesin diye.

Bence de muhafazakar kesim bu ergenekona haksız bir şekilde yükleniyorlar,mahkeme kararı vermeden.Ama bu haber gerçekse ki gerçek olduğunu düşünüyorum şehit ailelerine sırf AKp'li diye hakeret edilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıyı oraya koyup yorum yapmamakla direk yazı ile taraf gibi görünmüşsün. Şu son yazdığına pek şaşırdım o yüzden ama evet, ordudaki insanlar -özellikle üst düzey mensuplar- kendi halkı için gebersin gitsin demez. Derse bile barındırmazlar onu orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Pikachu** said:

Milletimizin Peygamber Ocağı olarak bildiği bir kurumdan....

....

Turan: Biz ne yapabiliriz, bizim elimizden ne gelir, ben artık kudurdum, çıldırdım komutanım.

Mehmet Fikri Karadağ / Ergenekon Terör Örgütü Zanlısı : Dedim ya, üzülmeye değmez, o oğulları şehit olan şerefsiz köpekler de bunlara oy verdi, ben mi verdim.

22 Temmuz sonuçlarına çok kızan Karadağ, yine bir telefon konuşmasında milletimize şöyle hakaret etmişti:

Eşşek Türk diye boşuna dememişler Mamocum. İşte bunun için Eşşek Türk'ün manası bu.

peygamber ocağı nedir yau :L
bide adam bunları ortalıkta söylememişki telefonda samimiyeti olan birisine söylemiş. akp ye karşı olupta onlara oy verenlere küfür etmeyen fazla insan yoktur sanırım :)
utanmadan bide dinlenen telefon konuşmasında yazmış öküzler.
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:
Pikachu** said:

Milletimizin Peygamber Ocağı olarak bildiği bir kurumdan....

....

bide adam bunları ortalıkta söylememişki telefonda samimiyeti olan birisine söylemiş. akp ye karşı olupta onlara oy verenlere küfür etmeyen fazla insan yoktur sanırım :)

peygamber ocağı asker ocağı
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:

Olur mu be, bu yazıları yazanlar, arkadaşlarıyla öyle güzel, öyle sade, öyle küfürsüz konuşuyorlarki şaşarsın. Küfür nedir bilmezler, halbuki bu asker var ya bu askeeer ah nasıl küfürbaz nasıl fena bişey.. aah ah asker gibi.. çok kötü çocuklar canım... Kimbilir halka "ananı da al git" diyen Tayypican arkadaşıyla nasıl güzel konuşuyordur... Aile terbiyes almış adam canım, o nerdeee asker nerde..
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
EagleEye said:

Olur mu be, bu yazıları yazanlar, arkadaşlarıyla öyle güzel, öyle sade, öyle küfürsüz konuşuyorlarki şaşarsın. Küfür nedir bilmezler, halbuki bu asker var ya bu askeeer ah nasıl küfürbaz nasıl fena bişey.. aah ah asker gibi.. çok kötü çocuklar canım... Kimbilir halka "ananı da al git" diyen Tayypican arkadaşıyla nasıl güzel konuşuyordur... Aile terbiyes almış adam canım, o nerdeee asker nerde..

Kafayi tayyiple bozmussun.Adamlar tür milletine ,sehit ailelerine küfür ediyorlar(edilenlerin icinde sende varsin),sen hala tayyibe takilmis kalmissin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi kere akıllı bi düşünün valla bak çok zor değil şimdi aklımızdaki herşeyi temizleyelim.O komutan hiç mi asker görmüyor zannediyorsun o gencecik çocukların dertlerini sevinçlerini üzüntülerini görüyor o adamlar o adamlar o gençlerdi zamanında kalkıp kimse kendi geçmişine ohh olsun demez.Kaldı ki bu çok kaleşce bi laf bu ülkenin askeri gerekirse arkadaşları için kendini feda eder etmiştir bu ülkenin hiç bir askeri ölen kardeşi için ohh olsun demez.

Diğer akıllı taraftan bakalım osura osura klavyenin başında telefon konuşması yazıyor sağdan soldan ohh ohh anasından gir babasından çık ablasında bi durakla ohh ohhh

Çamur atmak kolay ya valla
Sosyal ağlarda paylaş

Pikachu** said:
Drakkahn said:
EagleEye said:

Kafayi tayyiple bozmussun.Adamlar tür milletine ,sehit ailelerine küfür ediyorlar(edilenlerin icinde sende varsin),sen hala tayyibe takilmis kalmissin.

Absolut said:
Başbakanımız mı şehitlere "kelle" demişti? O konudaki yazısını bulamadım Zamanın.

Pikachu söylemeden ben söyliyim, Ama taktınız tayyipe, tayyip aşşa tayyip yukarı. Adamlar "tür" milletine laf ediyo siz tayyip diyosunuz di mi kız Pika?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...