Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Aramızda barista bir arkadas varsa cok sevineceğim cünkü cafeye yeni aldıgım makine de buhar ünitesi tam verimli calısmıyor. Sütü köpürtmek için koydugumuzda ya köpürmüyor ya da direk kaynatmaya baslıyor bunun sebebinin ne oldugunu çözemedik.Yarın değişik markalarda süt deneyeceğiz ve farklı kaplarda. En olmadı makineyi kiraladıgımız yere geri göndereceğiz.Yardımlarınız için simdiden teşekkürler.
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kılavuz yok mu? gerçi buraya yazdığına göre yoktur ama ürünü aldığına göre olması lazım..
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Klavuzla pratik biraz farklı oluyor kahve çeşitlerine gore fazla kopuk ya da yogun yapmak gerekiyor.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Letsgetthesunshine said: Aramızda barista bir arkadas varsa cok sevineceğim cünkü cafeye yeni aldıgım makine de buhar ünitesi tam verimli calısmıyor. Sütü köpürtmek için koydugumuzda ya köpürmüyor ya da direk kaynatmaya baslıyor bunun sebebinin ne oldugunu çözemedik.Yarın değişik markalarda süt deneyeceğiz ve farklı kaplarda. En olmadı makineyi kiraladıgımız yere geri göndereceğiz.Yardımlarınız için simdiden teşekkürler. sek marka süt deneyin bide genişce picther'lerla pitcher http://www.lasiesta.com.tr/barista/images/big_1866.jpg önce buhar tuşuna basıp 5 sn havasını alın pitcheri buhar cubuğuna taktığınız da ise cubukları sütün 1 - 2 cm icine sokun tamamen en dibe kadar koyarsanız köpürmeden kaynar arada hafif havasını ala ala yaparsanız köpürür
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bugun tekrar denedim. Sek içim süt ve dimes sütü denedim.Sek ve İçim süt cok iyi sonuc verdi içindeki yağ değerlerinden mi bilmiyorum ama dediğin gibi büyük pitcherla denedim iyi sonuc verdi. Bi de seni hazır yakalamısken smoothie yapıyorsan bir bardaklık karısıma kaç cc meyve suyu, meyve,buz ve toz koyuyorsun ogrenebilir miyim. edit:typo
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 evet beklerim kutulu =) ncity içinde direk giriş kısmında. City Life adlı ama tam olarak faliyete geçiremedim eksiklikler var ses sistemi gibi smoothie makinesinin bozulması gibi teknik aksaklıklar yasıyorum =/
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ncity neresi New York mu anlamadım ben ?
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yok Kocaelinde bir center adı.
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kocaelinde izmit lisesinin karşısında ya da tam karşısında olmayabilir oralarda işte şık bi cafe var belki bilirsin fena değil. Bir de İzmit dedin mi akan sular durur benim için ah o boşnak börekcisi ah
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Boşnak böreğini bizzat annem ve arkadaşları yapıyor =) Dediğin cafenin ismi de keyf-inn olması gerekiyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Letsgetthesunshine said: evet beklerim kutulu =) ncity içinde direk giriş kısmında. City Life adlı ama tam olarak faliyete geçiremedim eksiklikler var ses sistemi gibi smoothie makinesinin bozulması gibi teknik aksaklıklar yasıyorum =/ahahah yandın olm çıkmam ki =)
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ehe Ferit cnn saolsun nası olsa bi yerden sonra bayıcak ahahaha. Artı kahve makinesi ile baya bi deneme ürün verdiler bedavadan farkmaz yani.
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İşiniz gücünüz rast gitsin. Ferit gibi dadanmicam ben. Çok sevindim =)
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Timuçin benim için fark eden bişi olmayacak ki fix para neyse onu alıcam işletmeci ben değilim adam mütahit sıkılmıs babamın arkadası cafe acmak istiyordu arada aracı oldum sadece makine alımları yer bulma koltuk seçim vs. vs. gibi şeylerle.Artısı şu oldu bunları yaparken kendi kuracağım işletmeye hazırlık yapıyor oldum yoksa okulla beraber cok zor.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Letsgetthesunshine said: Bugun tekrar denedim. Sek içim süt ve dimes sütü denedim.Sek ve İçim süt cok iyi sonuc verdi içindeki yağ değerlerinden mi bilmiyorum ama dediğin gibi büyük pitcherla denedim iyi sonuc verdi. Bi de seni hazır yakalamısken smoothie yapıyorsan bir bardaklık karısıma kaç cc meyve suyu, meyve,buz ve toz koyuyorsun ogrenebilir miyim. edit:typo kahve ve fraplarla ilgili bilgim var sek kahve icin en uygun süttür (starbux cafe deneyimi desek daha doğru olur) eğitim ve kahvenin bütün aşamalarında en uygun süt olarak türkiyenin her yerinde starbux cafede sek kullanılıyo. sormak istediğin birşey olursa zevkle cevap verebilirim biliyosam
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Şimdi gelelim frappalere ben shaker usulu yapmak istiyorum blender dakinden daha iyi olup olmadıgını bugun tartıstık bunun hakkında da bilgi verebilir misin =) ve tabi 200 cc ya da arjantin bardaga kattıgın ingrent değerlerini.
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şık latteler isteriz geldikçe uğrarım izmite
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Latte ve mocha en basit yapılanı zaten onlar ustalık istemiyor sadece dikkat gerektiriyor. Ayrıca gel beklerim ne demek =)
Öne çıkan mesajlar