Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 evet çeyiz tek sorunumuz bu ulan şimdi öyle evde gezeyim derken elime milattan önce kalma bi firitöz geçti elime bu ne dedim kardeşinin çeyizi dedi sonra bide utanmadan aynısı sende var dedi.. ula sonra bende isyan ediyorum neden eşyalar bi yerlere sıgmıyor diye artık kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bu nedir yaa böyle ailelerin hala eski alışkanlıkları anlamış değilim alalh bilir bi yerlerden havlu kenarıda çıkar haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 arkadasin annesi ceyizlik plazma almisti, gunsigi goremeden emekli oldu kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 annem çeyizim için denizliden bi ton havlu almıstı eskişehire giderken çalmıştım içinden anneler garip ya sanki havluya tabağa çanağa ihtiyacım olacak evlenirken ama güzel bişe çeyiz gelenek sonucta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ceyizde elektronik esyanin isi ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 gelde anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aynı valla aynı,bu anneler az deli oluyor:yemek takımı almıs bilmem kac yuzbin parca,bilmem kac yuz lira hem de iki tane.ya annem deli miisn sen ver o parayı bize biz kardescek gezelim tozalım dedim.hem insan bi sorar be ben belki begenmicem onların desenini.PPbabam alısmıs onun bu haline siizn bilmediğiniz daha neler aldı,bırakın alsın ,oyle mutlu oluyor o dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çeyiz ne ya evlen gitsin fdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yani örf adet güzel şeyler de bazıları hakkaten gereksiz hele bu zamanda. Ben gelini atla götürcem o ayrı fantezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 shuTdoWnX said: çeyiz ne ya evlen gitsin fdd evlenme ne ya takılın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bu aralar duymak istediği en son laf çeyiz sanırım yaa :( 16 saat sadece yemek arası verip ki o da toplasan 1,5 saat sürer çeyiz yerleştrdik geçen hafta da.. allaam şu düğün olsa da bitse artık abi evlenio ceremesini biz çekioruz be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hayalleri var, bırak yaşasınlar hep onlar bizimi mutlu etcek, birazda kendilerini mutlu etsinler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 anneannem, soyağacımızda yaşayan her canlıya 6'şar çift çetik örmüş çeyizinize koyarsınız diyo. bide tek tek sayıyo. "6 çift sercana, 6 çift aliye, 6 çift taylana, 6 çift ireme, 6 çift...." 3 kere falan saydı böyle farklı günlerde uyku bastırıyor sayarken. anlamak mümkün değil hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Viktor said: arkadasin annesi ceyizlik plazma almisti, gunsigi goremeden emekli oldu kerata O ne be?! Sanırım para çokmuş. Zenginlik de başa bela. O kadar parayı nereye savuracağını bilememek zor bişey tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar