GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Serverımız IP:195.174.196.35 Account Alımı FREE[hline]www.soh.tr.gs -Neden Amerika ile IRAK savaşına hayır diyorsunuz ? -Neden demiyim ki -Sen PVP'den bıktınmı ki diyorsun? -Yıh yıh yıh yıh
draq Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Hayırlı Olsun.. Ama Girilmiyor...Verifying Account da Kalıyor
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Serverın IP'i ni vermiştimzaten PORT'u 2593
Neteryil Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Yanı varya sana hıc bırsey bulamıyorum sen cok buyuksun her hafta server nasıl acıyorsun yaa buyuksun sen usta aslında senın Turkıye ıncıtırler sen en ıyısı dıger ulkelere yerles cunku OSİ fln var hanııı onlarla calıs ustaa[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Lütfen geyik yapmayalım olmuo Yaa benim serverım açıka ama nedense internetten girilmio anlamadım yardmcı olurmsunuz BEYLER....Paticik.Com'lular Bekliyorum haaa[hline]www.soh.tr.gs -Neden Amerika ile IRAK savaşına hayır diyorsunuz ? -Neden demiyim ki -Sen PVP'den bıktınmı ki diyorsun? -Yıh yıh yıh yıh
Öne çıkan mesajlar