GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Serverımız IP:195.174.196.35 Account Alımı FREE[hline]www.soh.tr.gs -Neden Amerika ile IRAK savaşına hayır diyorsunuz ? -Neden demiyim ki -Sen PVP'den bıktınmı ki diyorsun? -Yıh yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draq Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Hayırlı Olsun.. Ama Girilmiyor...Verifying Account da Kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 cable di mi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Serverın IP'i ni vermiştimzaten PORT'u 2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Yine mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neteryil Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Yanı varya sana hıc bırsey bulamıyorum sen cok buyuksun her hafta server nasıl acıyorsun yaa buyuksun sen usta aslında senın Turkıye ıncıtırler sen en ıyısı dıger ulkelere yerles cunku OSİ fln var hanııı onlarla calıs ustaa[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Lütfen geyik yapmayalım olmuo Yaa benim serverım açıka ama nedense internetten girilmio anlamadım yardmcı olurmsunuz BEYLER....Paticik.Com'lular Bekliyorum haaa[hline]www.soh.tr.gs -Neden Amerika ile IRAK savaşına hayır diyorsunuz ? -Neden demiyim ki -Sen PVP'den bıktınmı ki diyorsun? -Yıh yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar