Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 =o= bu ne ya anasayfada sağ alt köşede duruyo kendi halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Okuldan hıyarın teki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 galiba o cümlem seni çocukluğuna götürdü. "-AHAA HIYAAR HIYAAAR HIYAAAR - ama yapmayın bana bunu... - HIYARSIN İŞTEEEE " *ve madrid, o günden beri hıyar kelimesini her duyduğunda kendinden geçmektedir.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Okuldan hıyarın teki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kedi bıyığı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Xenocide said: galiba o cümlem seni çocukluğuna götürdü. "-AHAA HIYAAR HIYAAAR HIYAAAR - ama yapmayın bana bunu... - HIYARSIN İŞTEEEE " *ve madrid, o günden beri hıyar kelimesini her duyduğunda kendinden geçmektedir.* adsadasdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Okuldan hıyarın teki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Okuldan hıyarın teki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 madrid postta kasamıyosun adamım bare post kas sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hmm ama kedinin 3 bıyığı yokmuydu ya bunda 2 tane var kfjasf eet madrid okuldan hıyarın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Okuldan hıyarın teki........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oha lan ne 3 bıyığı bisürü varmış yeni farkediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 neyse şu velet gidene kadar ben kaçtım, size tavsiyem sizde kaçın kendi başına eğlensin burda hee hee okuldan hıyarın teki tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hakikaten hiçbir şeye benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 uydu o. türksat a 1 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bildiğin bıyık. Dijital ortamda anca bu kadar oluyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nostaljik bir şey ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar