Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 =o= bu ne ya anasayfada sağ alt köşede duruyo kendi halinde
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 galiba o cümlem seni çocukluğuna götürdü. "-AHAA HIYAAR HIYAAAR HIYAAAR - ama yapmayın bana bunu... - HIYARSIN İŞTEEEE " *ve madrid, o günden beri hıyar kelimesini her duyduğunda kendinden geçmektedir.*
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Xenocide said: galiba o cümlem seni çocukluğuna götürdü. "-AHAA HIYAAR HIYAAAR HIYAAAR - ama yapmayın bana bunu... - HIYARSIN İŞTEEEE " *ve madrid, o günden beri hıyar kelimesini her duyduğunda kendinden geçmektedir.* adsadasdasdsa
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 madrid postta kasamıyosun adamım bare post kas sdfhg
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hmm ama kedinin 3 bıyığı yokmuydu ya bunda 2 tane var kfjasf eet madrid okuldan hıyarın biri
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oha lan ne 3 bıyığı bisürü varmış yeni farkediyorum
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 neyse şu velet gidene kadar ben kaçtım, size tavsiyem sizde kaçın kendi başına eğlensin burda hee hee okuldan hıyarın teki tamam
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hakikaten hiçbir şeye benzemiyor.
lkjh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bildiğin bıyık. Dijital ortamda anca bu kadar oluyor demekki.
Öne çıkan mesajlar