Arkansis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 =[[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Allah rahmet eğlesin.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
Sacros Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lanet olsun şu silahlara ya... Allah rahmet eğlesin[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Bameso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara allahtan sabir. Bu arada harbi bi acayip oldum lan...[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 başınız/başımız sağolsun :([signature][hline]trees and i are one... tip of the day: kedidir kedi
crepuscolo Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 başınız sağolsun[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 sevenlerinin başı sağolsun Allah rahmet eylesin[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
Khirsah Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Tanımıyorsum ama hepimizin başı sağolsun..Şu bireysel silahlanmaya bi dur demenin vakti gelmedi mi be!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
dieddragon Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Başınız sağolsun.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Kalbim ağrıyor bu ne biçim şey kahrolsun yaaa HEpimizin başı sağolsun *!içi parçalanır*
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Başınız sağolsun :([signature][hline]*! gladyatörkenk olur*
bravecik Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ''Öldüğüm gün tabutum götürülürken, Bende bu dünya derdi var sanma. Benim için ağlama;yazık, vah vah, deme. Şeytanın tuzağına düşersen o zaman ağlamalısın. Cenazemi toprağa verdikleri zaman, elveda, demeye kalkışma, Çünkü mezar, cennet topluluğunun perdesidir. Batmayı gördün değil mi? Doğmayı da seyret. Güneş' le Ay'a guruptan hiç ziyan gelir mi? Yere hangi tohumu bitmez diye şüpheleniyor musun? Toprağa konulduğumu sanıyorsun değil mi? Benim ayağımın altında yedi kat gök vardır. '' Mevlana Allah rahmet eylesin. En azından yukardaki şiir belki insanı biraz rahatlatır üzüldüm şimdi :([signature][hline]
Obscura Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 tetiği çekenin allah belasını versın huzur içinde yatsın...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Hepimizin başı sağolsun.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Huzur içinde yatsın... sevenlerinin başı sağolsun...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Khazab Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 *!içi ürperir* Allah rahmet eylesin. İşte hayat bu; kurşunun nerden ne zaman gelecei belli olmuyor. :hrr:[signature][hline]
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Başımız sağolsun..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
RRa Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Sevenlerinize sabır, allahdan rahmet dileriz.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 başınız saolsun :( her ne kadar tanımasam da üzüldüm bu arada *! dedektif silthanas görevde *[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Taina Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Başınız Saolsun Derim vede Onu Yapanların En Kısa Zamanda Bulunmasını Diler Allahtan Rahmet Geride KAlanlarada Sabır Dilerim[imamlar gibi konustum] bu arada gigabyte hic cvp yok yada gormedim neden?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
jimmypatterson Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Silthanas, 29 Mart 2004 12:57 tarihinde demiş ki: ba$iniz saolsun da, ortada bir problem war.. hani bicaklansa $ans eseri olse bir problem yok(kagithane'de alibeykoy'de ya$iyosaniz olabilir gerci)..ama silahla oldurulmu$, yani kirli i$e bula$mi$ olmasi lazim.. bir de kafaya ve ayaga atilan kur$un ilgimi cekti, zira once ayaga ate$ etmi$ olmalari lazim..Muhtemelen bir bilgi istiyorlardi, ya da bir materyal..Negatif bir cevap alinca da kafasindan vurmu$ olabilirler.. Belki öğrenmek istediklerini öğrenmiş ya da almak istedikleri şeyi almış olup sağda solda ötmesin diye sıkmış da olabilrler. Katillerin ve onlara emir verenlerin en kısa zamanda yakalanması dileğiyle.
hasansemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Allah Rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Exorcize Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun
Öne çıkan mesajlar