Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinsel organını ekmek bıçağı ile kesti..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fastreloader said:
sechil said:
kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu

KAÇIN!!

1 saat içinde 1.5 sayfa dolmuştu. bu mesajdan sonra kesildi. hakkaten kaçtılar galiba.. LAN?? BENİ YALNIZ BIRAKTINIZ OĞLUUM!!?
Mesaj tarihi:
allahtan yola falan atmamış. üzerinden 10araba falan geçmemiş en azından.

tabii istanbul'da olsa "efenim sizinkini karşı çatıdan kargalar kapmış. tam kaçarlarken martılara yukarıdan pres yapıp çalmışlar.. şehirhatları vapurunda bulduk ama hafif tırtıklamışlar. Ucundan azıcık.." diyebilirlerdi.

keseceklerin ekmek bıçağı yerine dekupaj, dremel vs kullanmaları da hoş olabilir di tabii.
Mesaj tarihi:
said:
Trabzon’da, birlikte olduğu İlknur Toptan tarafından penisi kesilen Sinan Günaydın, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki doktorlarına "Böyle yaşayamam. Cinsel organım olmazsa ölürüm" diyerek ameliyata girdi.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin Erer başkanlığındaki ekibin 11 saatlik operasyonuyla, Sinan Günaydın’ın yüzde 85’i kesilen penisi yerine dikildi.

kaynak

heh adam yine iyi yırtmış türk doktoruna dua etsin.
Mesaj tarihi:
haberlerde görünce bu haberi annem gülmeye başladı, başta "ne gülüyuosun be yazık deil mi adama" derken anneme, "polis ekibi cinsel organı çatıda aramaya koyuldu" cümlesinden sonra ben de yarılmaya başladım asdasd çatıda cinsel organı aramaya koyulmak nedir yahu
Mesaj tarihi:
Peki dün haberlerde ameliyatı yapan doktorun adamın cinsel organın ekmek bıçağıyla kesildiği için şanslı olduğunu söylediğini söylersem nasıl bir tepki vereceksin?
Mesaj tarihi:

Şanslıymış

Isırıp koparılsa bakteriler nedeniyle yeniden dikilme şansı düşüyormuş. Adam dua etsin.

Peki sinirler kopmuyor mu böyle bir durumda, çalışacak mıymış ki eskisi gibi :D
  • Yeni Oluştur...