CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Haberlerde izledimde yuh dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 itinayla cinsel organ kesilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 fastreloader said: sechil said: kesip atmışki adamın cinsel organı bulunmasın yerine dikilmesin gerçi dikilse nolcakda :) süpermiş yaa sevdim ben bu hatunu KAÇIN!! 1 saat içinde 1.5 sayfa dolmuştu. bu mesajdan sonra kesildi. hakkaten kaçtılar galiba.. LAN?? BENİ YALNIZ BIRAKTINIZ OĞLUUM!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ekmek bıçağı da ayrı ironikmiş. insan ekmek bıçağıyla ekmeğinden olur mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 allahtan yola falan atmamış. üzerinden 10araba falan geçmemiş en azından. tabii istanbul'da olsa "efenim sizinkini karşı çatıdan kargalar kapmış. tam kaçarlarken martılara yukarıdan pres yapıp çalmışlar.. şehirhatları vapurunda bulduk ama hafif tırtıklamışlar. Ucundan azıcık.." diyebilirlerdi. keseceklerin ekmek bıçağı yerine dekupaj, dremel vs kullanmaları da hoş olabilir di tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şu sechil in yazdığı şaka olsa dahi iğrenç birşey hiçbir insan hiçbir insanın cinsiyetinin var olma sebebini ne olursa olsun elinden alamaz ne demek bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 haberi izledim kadını görsen yüzüne bakmassın bide sevgili oluyo sgdksg.tutuksuz yargılanıyo o ayrı bi olay zaten sechil neyse diyorum sana yoksa ban yiyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 karpuzseven said: ekmek bıçağı da ayrı ironikmiş. insan ekmek bıçağıyla ekmeğinden olur mu hiç sabah sabah koptum :D ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 "Cinsel organın yüzde 85’i kopmuş, geride 1,5 cm’lik bir parca kalmıştı" Yazik lan 10 cm sdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bilimsel bakma, belki de 2,5 cm. dir kalan parça :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 said: Trabzon’da, birlikte olduğu İlknur Toptan tarafından penisi kesilen Sinan Günaydın, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki doktorlarına "Böyle yaşayamam. Cinsel organım olmazsa ölürüm" diyerek ameliyata girdi. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin Erer başkanlığındaki ekibin 11 saatlik operasyonuyla, Sinan Günaydın’ın yüzde 85’i kesilen penisi yerine dikildi. kaynak heh adam yine iyi yırtmış türk doktoruna dua etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Herşey kesilir herkes gider ama pipi kesilmez !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Çatıda bulmuşlar mı acaba?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 başkasınınkini dikecek değiller ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 10 santimse adam pek itiraz etmez aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 shuTdoWnX said: böle feminist yaklaşımlardan nefret ediyorm dfgs +1 hocamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yazık lan.Üzüldüm adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bu kadını şahin k'ya vermeliler, cezasını o vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 haberlerde görünce bu haberi annem gülmeye başladı, başta "ne gülüyuosun be yazık deil mi adama" derken anneme, "polis ekibi cinsel organı çatıda aramaya koyuldu" cümlesinden sonra ben de yarılmaya başladım asdasd çatıda cinsel organı aramaya koyulmak nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Peki dün haberlerde ameliyatı yapan doktorun adamın cinsel organın ekmek bıçağıyla kesildiği için şanslı olduğunu söylediğini söylersem nasıl bir tepki vereceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bilmem bi düşünmem lazım, bulunca vericem o tepkiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 pabucu dama atmanın değişik bir versiyonu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Şanslıymış Isırıp koparılsa bakteriler nedeniyle yeniden dikilme şansı düşüyormuş. Adam dua etsin. Peki sinirler kopmuyor mu böyle bir durumda, çalışacak mıymış ki eskisi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Penthesilea said: "Cinsel organın yüzde 85’i kopmuş, geride 1,5 cm’lik bir parca kalmıştı" Yazik lan 10 cm sdfafds erek ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bu iyi gene gecen yillarda bir adam karisi ile kavga edip kendi balta ile koparip sokaga atmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar