Soth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bu online oyun cıktı www.chipsbits.com da satiliyo.almak istiyorum ama bu oyun hakkinda herhangi bir bilgisi olan varsa lütfen sölesin:) iyi mi almaya ve oynamaya deger mi?[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry.
Sykronised Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Türkiyeden oynanmıyo diye biliyorum, ama sistemi yanıltmak mümkünmüş.
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bu ay dergide incelemesini yaptım. Ben oynuyorum beklerim. Guild bile hazır
Baldur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bu ayki Level'da yazıyor.Ama oyun Türkiyede yok.[hline]god is love
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Dominus bu Soth benim kuzen =) adam kafayı yemiş illa oyun oyun diye dolanıyo etrafta başka tatlar deneyecekmiş [ben tattıracam ona da neyse...] AC2 hakkında zaten senin yazını falan okumuş da gaza gelmiş, nası oluyo bu AC2 olayı? yani Türkiye'den oynanıyo-oynanmıyo durumu nedir ki?
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hangi oyun Türkiye'de var ki AC2 olsun lol
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Herşeyi dergide yazdım rosecum. Sistemi atlatabiliyorsun. Oyunun MS getirmiyor. Şu malum bölge sistemi yüzünden . Ama bal gibi oynanıyor işte. Üstelik serverları çok sağlam olduğundan çok bağlantı problemi de yaşamıyorsun. Ama sağlam ekran kartı istiyor ona göre.
Soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 vAY VAY black bakiyorum yüzüme karsi solemiyosun forumlara yaziyosun ben ona tattiricam diye bittin olm sen. cabuk git iste ac 2 yi bana dominusla oynicam ben:D[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry.
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Boşversene sen Rose'la ICQ bilem yapıyoruz. Herşeyi anlattım ona :D
Öne çıkan mesajlar