Soth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bu online oyun cıktı www.chipsbits.com da satiliyo.almak istiyorum ama bu oyun hakkinda herhangi bir bilgisi olan varsa lütfen sölesin:) iyi mi almaya ve oynamaya deger mi?[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Türkiyeden oynanmıyo diye biliyorum, ama sistemi yanıltmak mümkünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bu ay dergide incelemesini yaptım. Ben oynuyorum beklerim. Guild bile hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baldur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bu ayki Level'da yazıyor.Ama oyun Türkiyede yok.[hline]god is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Dominus bu Soth benim kuzen =) adam kafayı yemiş illa oyun oyun diye dolanıyo etrafta başka tatlar deneyecekmiş [ben tattıracam ona da neyse...] AC2 hakkında zaten senin yazını falan okumuş da gaza gelmiş, nası oluyo bu AC2 olayı? yani Türkiye'den oynanıyo-oynanmıyo durumu nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hangi oyun Türkiye'de var ki AC2 olsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Herşeyi dergide yazdım rosecum. Sistemi atlatabiliyorsun. Oyunun MS getirmiyor. Şu malum bölge sistemi yüzünden . Ama bal gibi oynanıyor işte. Üstelik serverları çok sağlam olduğundan çok bağlantı problemi de yaşamıyorsun. Ama sağlam ekran kartı istiyor ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 vAY VAY black bakiyorum yüzüme karsi solemiyosun forumlara yaziyosun ben ona tattiricam diye bittin olm sen. cabuk git iste ac 2 yi bana dominusla oynicam ben:D[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Boşversene sen Rose'la ICQ bilem yapıyoruz. Herşeyi anlattım ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar