aritra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 pati'de ya da gugıl'da nasıl arayacağımı bulamadım. tabiri caizse noob'un önde gideniyim. kim ne takmalı? hangi attribute kime yarar? warlocklara dagger mı sword mu? resist olayı nedir? bu sorulara yoğunlaşan ekstörnıl linkler ya da konu linkleri varsa sevinirim. rehber gibin bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 warlock ise gogo google com: search string: warlock wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 galiba en kolayı t6 setlerine bakıp hangi statların hangi classa/spece yaradıgını ögrenmek, guidelarla ugraşmak istemiyosan. dagger ve sword arasında bi fark yok onların üstündeki statlar önemli mesela warlock için spell damage ve spell crit(spece göre tabi) hangisinde yüksekse onu tercih et. levelın düşükse spell dmg olan itemlar biraz nadir olur o yüzden stamina ve int olarak bakarsın. resist olayıda bazı raidlerde bikaç boss için gerekli ona fazla kafa yormana gerek yok eger yeni başladıysan. http://www.wowwiki.com/Guides Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 açıkçası oyuna ilk başladığım zamanlar zor gelmişsi sağdan soldan okuyup şeyetmek. , Ben de etraftaki benim lvl ve class'ımdaki oyunculardan kopya çeke çeke öğrendim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 shadow priestler icin www.shadowpriest.com diye bi site var herifler muazzam calisiyor. diger casterlar icin de ufak bolumleri var oraya bakin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 holypriestler için www.holypriest.com var adamlar muazzam çalışmıyor ama edit: kapamışlar siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Allahsiz said: . çok sert hareketler bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Aradığın birçok şeyi şu mesajda bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Warlock Druid Hunter Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 eh, koca sticky'i görmemişiz. mazur görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 işin daha da derinine inmek istiyorsan EJ Class Mechanics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Birazda zamana birak yavaş yavaş anlarsin ben hatirliyorumda ilk wow oynadiğim zamani rend spamlardim damage verdiğimi sanarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Rend spam, weapon skill train için 1 numaradır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar