irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 deli gibin öksuruyorum.bogaz da gıcık da yok,tutamıyorum boyle hırıldaya hırıldaya oksuruyorum,ciğerden geliyor resmen,yatar pozisyona gecince nefes de aldırtmıyor.uyuyamıyorum haliyle.dunyanın kekik suyunu içtim.bal da yok pastil de,sabaha dersim var onalrın yerine ve ben uyuyamıyyorum.alternatif cözum önerileri bekliyorum.sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ayran iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çay içip boğazındaki tahrişe bi çözüm bul ilk önce. sonra evin ücra köşelerinde olabilcek ilaçları aramaya koyulursun. alakasız yerlerden ilaç çıkabilio bazen. edit: kekik + su olayını da yeni duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ekmek kenarı ye. Ha yok yeme, ben kaşınıyo sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ekmek said: Ekmek kenarı ye. içi daha ii olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ekmek said: Ekmek kenarı ye. Ha yok yeme, ben kaşınıyo sandım. + ayran = kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ha bu arada koca karı ilacı duymuştum bir tane, bana içirememişlerdi de kuzende işe yaramıştı. 1 kaşık zeytinyağına 1 çay kaşığı tuz atıyorsun ve max 5 dk da öksürük falan kalmıyor. Kulağa iğrenç gelebilir, ben de o yüzden denememiştim ama işe yaradığını da gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ayrana alternatif ılık süt ama heralde ayranı tercih edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 zeytinyağına tuz o kadar da iğrenç diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Seks yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bana iğrenç gelmişti, zevkler ve renkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ayran yok yahu,zeytin yağını yutuyor muyum gargara mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 1 kaşık zeytinyağını bir bardağa koy üstüne 1 çay kaşığı tuz koyup karıştır direk iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 .yar1.yar2.yar3 Dela denemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 elaidi said: Seks yap. yarıyo mu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yoğurt da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 SoulCube said: elaidi said: Seks yap. yarıyo mu cidden hangi niyetle yaparsan o şekilde çalışıo bu işler. öksürük geçiricem die yaparsan olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Xelee said: SoulCube said: elaidi said: Seks yap. yarıyo mu cidden hangi niyetle yaparsan o şekilde çalışıo bu işler. öksürük geçiricem die yaparsan olur heralde.hemen dondurun geyiği hemmeen! içilmiyor bu zeytin seysi,iğrenc resmen ben ki zeytin sevmeyen insanım,saolunuz ama yine de fede wins,yogurt varmıs,iyi geldi gibi. mesajı yazarken hiç oksurmedim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Tadına baktın mı yoksa direk yapmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yok bildiğin yaptım hatta burnumu tıkayıp dilimi daldırdım ama yok ccok cirkin yahuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ha iyi ben de sallamıştım zaten öyle bir koca karı ilacı yok ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ılık süt derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Geçmiştir öksürüğü ya şu an ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 payroo,ölumlerden ölum beğen bebeyims,kork benden,lan hastayım eeğlenmesene!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 koca karı ilacını sallayıp deneysel takılırken gitmedi öbür tarafa allahtan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar