Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tercih öncesi bazı sorular; kocaeli nasıl? üniversite nasıl? ortamı nasıl?, kocaeli - istanbul arası ulaşım kampüsten nasıl? izmir yüksek teknoloji üniversitesi eğitimi nasıl, ortamı nasıl, ulaşım nasıl? kültür üniversitesi ortamı ve ulaşım nasıl? anadolu üniversitesi mimarlığın kampüsü (yunus emre değil) nasıl? inşaat mühendisliğinin olduğu kampüs nasıl? gerekli yerlere ulaşım nasıl? yarın sabah tercihleri vermeden son rötuşları yapmak istiyorum, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kocaeli istanbul ulaşım trenle. orda okuyan arklar sonunda orda yaşıyan birinin evinde belli bi zaman ve kaynaşmadan sonra ps3, xbox olaylarına giriolar. istanbulda yaşıosan biraz yol çekiceksin ama çok da sıkıcı diil yanında birileri olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 tren ne kadar sürüyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü daha çok lisansüstü eğitim veriyor diye biliyorum. Yeri şehrin dışında Çeşme yolunda, kapladığı alan bayağı büyük (Monaco'dan büyükmüş) ve halen inşaatlar devam ediyor. Şu an nasıldır bilmiyorum ama biz gittiğimizde acaip boştu hayalet şehir gibiydi hatta. Ama belki biz yanlış yerlere gitmişizdir. İzmir'e ulaşım uzun sürüyor ama yine de çok her ne kadar İYTE olsa da. Edit: şu entryde anlatılmış: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=7787922 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kocaeli'de okuyorum..git gel yapacaksan zor hele ikinci öğretim olursan trenle nerden bindiğine göre max 2 saat izmite varışın,istasyondan da umuttepe(tabi makine,elohab,endüstri,inşaat bölümlerinde değilsen) bi 25-40dakika sürer. ayrıca efetur var..esenler 12 harem 10 lira.Yenisahra'dan itibaren e5'e iner. kocaelide ortam nasıl sorusunun cevabı sen nasıl bir ortam arıyorsun ve ne okuyacaksına göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ayrıca evden gidip gelinen üniversite üniversite değildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 e acil dedin bazı sorular dedin bakmadın bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 baktım aslında ama 4 ağustos'ta saat 12 de tercihleri verdiğim için biraz geç oldu, bunları göremedim. neyse kocaeli yazdım yüksek teknoloji yazmadım. doğru düşünmüşüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kocaelini bilmiyorum ama Yüksek Tek. İzmir'e epey uzakta bir üniversite pek bir sosyal yaşantın olmaz ama yüksek teknolojinin mühendislik eğitimi teknik üniversitelerle aynı düzeyde denilir her zaman.hatta benim mezun arkadaşlarım var şu an çok güzel para kazanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar