Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 gene bir AV haftasi yasadik ve son dakikalarina girerken hala leechleyenler mevcut. nerde ceza nerde ban waveler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Sen hayati leechliyosun, onlar AV'yi leechlese nolcak arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bg iz srs biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kanalda 7 kişi var 5i leechlio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sonuna kadar leech :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hay allahım ne hanzo adamlar var ya.. nerden geldi bu geyik aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 lvl 63de leechlemesen bile report edilebilirsin sanirim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yok seviolar beni ya :P hack yedim diorum laf etmio kimse haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 delikanli olun er meydaninda boyle serefsizlikler yapmayin ya. bir de bahaneler efsane horde kaybediyor diye leechliyorum lag var diye leechliyorum sizin gibi pvede harcamiycam o itemlari en azindan blizzard engellemiyor ondan leechliyorum cezamizi da cekiyoruz 24 saatlik banla scs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tektik olarak leech yapmiorum ki :) kafam rahat o yuzden saga sola charge atiorum gidip pvp nin kralini yapiorum 3300 hp ile !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Nick'de şahaneymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 adeletini tam gün boyunca makroyla leechlersen gösteriyor 1 gün ban olarak :) yedim ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Miraul said: tektik olarak leech yapmiorum ki :) kafam rahat o yuzden saga sola charge atiorum gidip pvp nin kralini yapiorum 3300 hp ile !!11 yani insignia yı leech e bırakmak için takmadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 biz zamaninda allylarin spawn oldugu yere girip leecherlari gankleyelim demistik, basarisiz olmustuk ama niye hatirlamiom, bi dene zevkli olabilir agate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar