SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nickine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Emo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ahha balonludan da ayar yememiştim hiç dfds. güzel şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ağlayana bağlı olarak ya üzülürüm yada skmde olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 küçükken bende ağlıyodum.10 yaşında falanım teyzem küçük kuzenime kızmıştı oda ağlamıştı sonra ben odadan çıktım başka bi odaya gözyaşlarımı görmesinler diye. ahuahauh şimdi ağlayan olursa gülüyorum.. hatta kız arkadaşım bazen trip atıyor ağlıyor falan gülmemek için zor tutuyorum kendimi. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yasemin mori ağlarsa ağlarım kesin. başka biri ağlarsa tipe bakar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ağlamak değil de, ben esneyen birini görünce dayanamıorum esniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catpuke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Esnemenin bulaşıcı olduğu kanıtlandı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar