unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Evet okul bitince yurt dışında bu konuların birinde master yapmak istiyorum. Şuanda Marmara da Halkla ilişkiler ve Tanıtım okuyorum. Sizin bildiğiniz, önerdiğiniz bi yer var mı acaba.Koşullar nedir ne ister. Araştırmaya başlıyorum ben de yavaştan sizinde önerileriniz benim için önemli olucaktır. Şimdiden çok teşekkür ederim...,
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Fransız kültür derneğine git. Fransada(Parisdeki) yaklaşık 23 üniversiteden birini seç. Master yapacağını söyle. Zaten eğitimini fransız devleti karşılıyor(Gözlerinden öpüyorum) geriye sadece sana yaşamak için gereken aylık minimum mebla(~500€) kalıyor. Ayda 32 saatde çalışma iznin var. Bence en güzelini böyle yaparsın...
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ama ingilizce arıyorum ben :(
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Reklamcılık seçiceksen amerika seçmende fayda görüyorum ama avrupa'da fena değildir, bir çok master programı zaten ingilizce dilinde sanırım.
Öne çıkan mesajlar