snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 spompas said: itülmüşle kakılmış vardı ksıacası gak diebülürük ben kakılmış olmam (:P) ayrıcana da itülmüş gayet şirin bir forum bak turunçu turunçu negzel sempatik ortam, yerleş gitsin. yakında sülalemi getircem foruma yavaş yavaş ilerliyorum :D aa biri bize feyk dedi...neyk? Alıntıla
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Snow, aileni bu işe karıştırma! Alıntıla
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hoşgeldiniz balonlu insanlar. Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 itülmüş said: Snow, aileni bu işe karıştırma! polisi bile karıştırrım! hoşbulduuuk, ben diyorum ki bu balon çok şirinmiş, kalsın işte kaldığı yerde; onlar diyo yok illa patlıcak. yazık değil mi kardeşim ne zararı var dursun duruyo kırmızı kırmızı? Alıntıla
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bende çok istedim de patlattılar caniler. öhm hoşgeldiniz Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 avatar yoksa her mesajda spoiler adı altında bir resim koysam mı kiB) üşendim ama şimdi boşver.hoşbulduk tekrardan :) Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hoşgeldin. Avatar için premium üyelik veya gold üyelik alman gerekiyor. Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 o ne ki O_o Alıntıla
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 benim paypal hesabıma on dolar aktarıyorsun snowcum, ben siteyi hackliyorum, avatar koyuyorum sana. böyle basit bir sistemimiz var. ^^ Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hiii güvenliiik! mod yokmu ! Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 çok eğlenceli bir sezon bizi bekliyor. böyle sezon öncesi tvlerde çıkan saçma sapan sezon reklamları olur ya dizi oyuncuları filan öyle işte Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sitcom muamelesi görme havası seziyorum. ne dedim ben de anlamadım ama anladınız siz onu :D Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hoşgeldiniz o.0 [hr] drum'n'bass_boy and supergirl II: back with a vengeance Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hoşbulduk O_o Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hoşbulduuuuk hoşbulduuk :) iyiki de gelmişiz çok sevindirik olduk Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.