Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sizin devriniz kapandı olum devir benim devrim
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bİ GİT LAM! CAPS AÇ DA GEL ZEYNO.. ZEYNOSİD! FEDE ADRESİ BİLİYON LAM İŞTE ÇIĞ GEL DE GAPIŞAK!
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben adamın aklını sessiz sakin alırım. tarzım nuri alçodur. çoşkuncular dışarı
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 benimde baş parmağım aynı şekil oluyor, sanki içine sinek girmişte ısırmış gibi oluyor, kaşıyorum,ısırıyorum,yıkıyorum falan geçmiyordu.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kırarım o barnahlarını bi şeyi kalmaz. çitos sen de!
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abi şimdide gözümün içine içine bi kaşıntı girdi ümüğünü sıkıyorum 5-6 saniye sonra böle aniden gıdıklıyo ölüm bişey lan bu ne! ne garip yerlerim kaşınıyo ya.
Öne çıkan mesajlar