Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opel Corsa Flex Ride

Xærø

Öne çıkan mesajlar

Yeni Flex Ride sistemini Opel Corsa modelinde sunmaya hazırlanıyor. Kısaca Opel Corsada XWD son teknoloji ürünü Haldex Gen 4 dört tekerden çekiş sistemini kullanmaya hazırlanıyor hatta hazır ilk Corsalar İspanyada görüntülendi. Hafif arazi için taban koruması , yeni jantları ve dış body kit Sport modeller için sınırlı kaydırmalı arka diferansiyeli standart sunucak olan Opel küçük sınıfta adından yine oldukça söz ettirecek. Yepyeni bir 1.4lt turbo ve yeni cdtiları yani 1.3 cdti , 1.7cdti ile birlikte kullanılıcak olması çok iyi ayrıca bir melez concepttende bahsediliyor bir hibrid böyle bi sistemin bu sınıfta pahalı olucanı bilsekte yakıtta çok düşüş olması bunu önemsiz hale getirecektir. Yeni sistem hakkında fren enerjisi geri kazanımı , start stop otomatiği ve elektrik motoru eş zamanlı çalışıcağı söyleniyor.

Yeni model daha doğrusu Opel İnsignia satışa çıktıktan kısa süre sonra revize edilmiş yeni Corsa OPC yollara çıkıcak. Yeni OPC kesinlikle B segmentini yerinden sarsıcak. 1.6 lt 225hp veeeee 330NM tork ayrıca söylenenlere göre yeni geliştirilen XWD sistemi yeni OPCde sunulacak.( Getireceği ağırlık nedeniyle sunmama ihtimalide yüksek). Remus tarafından tamamen elden geçirilen egzoz sistemi 3000 ddye kadar tehditkar sesler ve homurtular çıkartıyor ancak 4000ddden itibarense tabiri caizse o homurtular kükremelere dönüşüyor. Küstah bakışlı yeni OPCnin frenleride güce oranla yeniden optimize edilmiş. Geliştirilen çekiş kontrol sistemi aşırı yüklenmelerde daha iyi tepkiler vericek. Pistlere çıkmaya hazır gibi duran , fantastik kavraması ve yeni egzoz sistemiyle OPC gönüllerde taht kurucağa benziyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Dostum şu anda pazarlık edecek durumda olmadığını görmüyor musun? 75cm'lik haydar var elimde ayrıca çorabının içine soktuğun tabancanıda görmediğimi sanma eğer ona davransan dahi senin yanında olduğunu sandığın adam aslında benim tarafımda ensene silahı dayayacak. Burada yalnızsın dostum anlıyor musun ne istersek onu yapacaksın. Şimdi işyerini ara ve 1 hafta kafa dinleyeceğini söyleyerek izin al. Seninle görülecek bir hesabımız var!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...