GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 incinsende sözün tüzünü diciyem acayip hayvanlara benziyirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yörüngedışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 day dahi ya hum nurunda nurunda nurunda nurunda hi yahi ya ha bu ya da feste sebaha ha bu ya da feste sebaha dasdisdos sude sude su sude sude su day dahi ya hum nurunda nurunda nurunda nurunda hi yahi ya day dahi ya hum nurunda nurunda nurunda nurunda hi yahi ya ha bu ya da feste sebaha ha bu ya da feste sebaha dasdisdos ha bu ya da feste sebaha ha bu ya da feste sebaha dasdisdos sude sude su sude sude su da hiya hiya hiya hum da hiya hiya hiya hum da hiya hiya hiya hum da hiya hiya hiya hum yaaa heeey... day dahi ya hum nurunda nurunda nurunda nurunda hi yahi ya gele gele gel gel gele gele gele gele gele gele gel yar gel gele gele gel gel gele gele gele gele gele gele gel yar gel sude sude su sude sude su ha bu ya da feste sebaha ha bu ya da feste sebaha dasdisdos ha bu ya da feste sebaha ha bu ya da feste sebaha dasdisdos day dahi ya hum nurunda nurunda nurunda nurunda hi yahi ya day dahi ya hum #2 İçine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sandın? (şebnem ferah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 _ClymoR_ said: ''al içine tekrar derinine sakla''Teoman böle şarkısı varmı harbiden haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bkz aşk kırıntıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 tırrım tırrım attırırım böyle aşka attırırım gibi bir şey vardı. tv'lere çıkmıştı hemde. kabus muydu yoksa, emin değilim. edit: gerçekmiş, http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tirrim&nr=y&pt=tirrim+tirrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 the killers - somebody told me nakarat: Well somebody told me You had a boyfriend Who looks like a girlfriend That I had in February of last year It's not confidential I've got potential Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 mulgear6 said: the killers - somebody told me nakarat: Well somebody told me You had a boyfriend Who looks like a girlfriend That I had in February of last year It's not confidential I've got potential ahuha evet senelerdir dinlerim halen neden öyle bir söz var orda manasını bildiremedim. sadece kendiniz anlayacağınız şarkı sözleri yazmayın ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ananı yiyolar ye ye söylendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 gömleğini çok sevdim çıkar onu bebeğim hadi gel bize gidelim pantolonunu çok sevdim çıkar onu bebeğim hadi gel bize gidelim ....... ortada kuyu var yandan geç bilmem ne bilmem ne :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 uzaydan gelen şarkıAbu çi çi, abuu çi çi Yihhuuuuu Hey yabani yabani, kız baksana bu yani Yine başıma çöktü karlı dağın dumani Abu çi çi çi çi, abu çi çi çi Eslen beslen, karşı beri seslen Geldim bir daha Oyna bir daha, yandım bir daha Abuuuu çi çiiiii Yaban çiçeği misin, kokun sarmis ormani Beraber oynayalim oynamanin zamanı Abu çi çi, abu çi Eslen beslen, karşı beri seslen Geldim bir daha, oyna bir daha, yandım bir daha Hey yabani yabani bozayisun kafami Geldi bahar aylari sevişmenin tam zamani Gelmiş bahar ayları sevmenin tam zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 um bam ba yeee sarııı um bam baye yeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hiçbir şey isteme benden yoksa bu aşk tuz buz yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten aah, ok gibiyim ok ok ooh, yok gibiyim yok yok grup olalım grup grup olalım grup nanenane nanenane nannanana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 banada lolololo yaparsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar