Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 durması kalkması 10 milyon la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Hummerla uzun yola çıkan adamda kuş kadar beyin yoktur çok afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Hummera bildin sanayide tüp taktıranda hiç akıl yoktur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yurdumun 3 kuruşa yarış motoru alıp, içine benzin koyacak para bulamayan akıllılarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ya millet vazgeçsin artık lpg taktırmaktan. gına geldi. sıkıntı bastı. biri ferrariye taktırır biri hummera taktırır... hay allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Abi adam barzo. Alirken en kocaman hangisi ? hummer bunu da uyariyorlardir kesin abi bu cok yakar diye, adam da para var ya. altin bozdurur benzin alir anasini satayim; basiyor yorumu "bana koymaz onun benzini". aliyor arabayi koltugu altina gidiyor. sonra 1 ay geciyor, naapmis? benzine 5 milyar para vermis. ee diyor ben bunla 1 sene dolassam 60milyar benzin parasi vercem. lan lan lan lan diyor. eee satsa ikinci eli o kadar etmicek 60k lira zarar etcegime diyor zararin neresinden donsek kardir. Cakin buna gazi. abilerde getiriyor kapisinda hummer var, abiyede 3bin ytl den brc yi takiyorlar gonderiyorlar. Sonra servis biz hummer a bile lpg yaptik en iyisi biziz diye, Diger adamda hummer benim elimin kiri ben bu alete bile lpg yaptim ne akilliyim diye geziyor. herkes kabariyor da kabariyor. bizde guluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 KHaRoN said: Diger adamda hummer benim elimin kiri ben bu alete bile lpg yaptim ne akilliyim diye geziyor. bu düşünceden kurtulduk mu tamamdır. herkes kendini akıllı zannedio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ya anlamadıgım konu taktırsa ne olur taktırmasa ne olur ki sonucta araba adamın arabası ister parçalar ister yakar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 onun öyle olmıcaı ferrari gibi arabalar için yaşandı. bi adam taktırmıştı yine. adamın elinden arabayı alıp parasını geri verdi üretici. yoksa şehir efsanesi miydi? diildi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Böyle bu insanlar, götüne giymeye donu yok 700 milyonluk cep telefonuyla gezer 1.5 milyar borcu var kredi kartıyla armani den kot alır. bişey diyemezsin ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xelee said: onun öyle olmıcaı ferrari gibi arabalar için yaşandı. bi adam taktırmıştı yine. adamın elinden arabayı alıp parasını geri verdi üretici. yoksa şehir efsanesi miydi? diildi sanki... Abi ferrarinin şirket imajıyla Hummer'ın ki aynı değildir. Öle olsa bütün zibidi rapçilerin altından toplarlar arabayı :) Belki adam çevreci olmaya kara verdi benzin yerine gazı tercih ediyor küresel ısınmaya karşı! Hep Negatif Hep Negatif :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bir tek atasözü ile özetlenebilecek bi olay; ayranı yok içmeye tahtiravanla gider sıçmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 6 bin YTL çok büyük para. Tasarruf edebilmek için tüplü yakıta geçtim. Böylece aşırı yakıt masrafından kurtulabilirim. Tatil boyunca böyle kullanacağım, İngiltere'ye döndüğümde tüpü tekrar çıkartacağım" dedi adam haklı dunyanın en yuksek benzını olunca ... gıdınce cıkartım demıs .Aglanacak halımıze guluyoruz yemınle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Daha önce yazdım tekrar yazıyorum. Okuduğum bir forumda Amerikalı bir amcam "Utah'ta benzinin galonu 4 doları geçti, lanet olsun ayaklanma çıkaralım!" gibi yorumlar yapıyordu. Kaba bir hesapla adam 3.785 litre benzin için 6 lira ödüyor ve bunun çok pahalı olduğundan isyana çıkacağından yakınıyor (Bu arada üşenmeyip demin baktım, Utah benzinin en pahalı olduğu eyaletlerden). Güzel yurdumda benzinin litre fiyatı 3.36 lira desek biz aynı miktarda benzin alabilmek için 12.72 lira ödemek zorundayız, yani 2 katını... Ne kadarının vergi olduğuna değinmiyorum zaten. Adam haklı aslında, Hummer gibi petrol sevdalısı bir araçla buraya gelirse cebi yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bide herif petrol yataklarına en yakın ülkeye geliyor ama burada daha pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ötv ye ve benzin fiyatlarına ragmen lüks ithal oto satıslarına bakın bu ulkede. ötv, enflasyon, yakıt fiyat artışı vs gibi etkenlerle maliyet fahiş artarsa otomotiv sektöründe satış durur diyorduk. araba dediğimiz şey daha bir prestij meselesi haline geldi, tam aksi oldu. satış artmadı belki ama ucuz segment araçlar dışında hiç azalmış gibi de gözükmüyor gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, LPG daha çevreci, o muhakkak. Neyse; ülkede uygulanan vergi sisteminin yüksekliği beni de kıvrandırıyor ama fiyat yarıya inse ne olur? Vergi devletin kazancı değil mi sonuçta. Kazancı yarıya inecek. Peki diğer yandan da bizler ohh diyip daha çok tüketen araçlara geçmeyecek miyiz? Belki tüketim artacağı için devlet yine aynı miktarda kazanır diyeceksiniz ama 10 liralık benzin alıp satacak ve 5 lira kâr edecekken, 20 liralık benzin alıp satacak ve yine 5 lira kâr edecek. Biz para basan bir ülke olmadığımıza göre dışarıya gönderilen para 2 kat artacak. Toplumda tüketim bilinci olmadığı için vergilendirme ile sınır koymak şart. Neden motor hacmine göre vergi alınıyor, çünkü motor hacimiyle orantılı olduğunu düşünmüşler tüketimin. Alman otomobili ucuzlasa, kim gider iç sanayi üretimi araç alır. Yine paraları yolladık dışarıya. Bizimki gibi petrol ithal eden ve değer üretmekte zorlanan ülkelerde petrol fiyatı yüksek olmak zorunda. Canımız yansa da normal olan bu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ama şuda var demek paramız bayağı çok ki benzin ne kadar pahalı olsa da istanbul'da araba park edicek yer yok gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, Aslında paramız çok ki tüketimi yüksek otomobiller altımızda. Tüketim bilinci şart : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Abi aslında bu paranın çokluğundan kaynaklanan bişey olduğunu düşünmüyorum.Adamın evi olmaz son model arabası vardır,parası yoktur ama yinede bulup buluşturup en pahalı sigarayı içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, Sıralamada öncelik ev olmalıdır ama bizde at mantığından otomobil oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 formula 1 yetkililerine sesleniyorum sizde lpg ye geçin artık!fsdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ev fazla domestik be para :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Arabanın statü sembolü haline geldiğini düşünürsek benzin fiyatıdır ÖTVdir yine bulup buluşturur alırız, baksanıza Nano yasaklanmış haberine adamlar "Fakirin araba hakkını elinden alamazsınız, burada yasaklamanaz" diye isyan ediyor. Güzel ama garip yurdumda açlık sınırında yaşayan ekonomik grupta her 10 eve bir buzdolabı düşerken hane başına 2 adet cep telefonu olduğunu tekrar hatırlatırım. Ben 5 sene sonra Istanbul'da ne halt edeceğiz onu düşünüyorum, zira trafiğe çıkış hızında bir azalma yok ve bu hızda devam ederse 2012 yılında bütün araçlar trafiğe vurduğunda Istanbul yollarını tamamen kaplayabilecekler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar