Mix Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 agac patch yukledim eski haline getirmek icin ne yapmam lazim reinstalldan baska?[signature][hline]
RaVena Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 statics0.mul Dosyalarını Bulman.. Bunlarıda www.google.com statics0.mul Diye Aratırsan Bulabilirsin (Dikkat Et Cünkü Bazıları Değişik Cıkabiliyior Britainde Binalar Faln Yok Gibi..)[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
Mix Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 tamam sağ ol arayacam[signature][hline]
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 uo cd'sinde client klasoru var oradaki statics0.mul dosyasini uo klasorune kopyala.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
RRa Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Bidada böle şeyler yapma :) ayıp[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Turkoyun Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 uninstall daha rahat olur...[signature][hline] Turk Oyun Inc. www.turkoyun.net/uoforum Forum www.turkoyun.net/chat Sohbet Çok Yakında Counter-Strike ve Diğer Oyun Sunucuları
Mix Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 nesi ayip yaw sormamam ayipti asil :) eski oynadigim yerde yasak degildi yeni servera gectim orda yasak ondan siliyorum[signature][hline]
Kronos Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 :) üstte bir arkadaş uninstall daha rahat olur demişde biras güldüm :) eet bencede uninstall yap nası yapıcaksan artık. hauh[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Counter-Strike Serverimiz Devrededir
Mix Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 taam duzeldi sagolun :) format at diyen cikmadi allahtan[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar