bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ne yapılırki öğrenci evi tek başımayım.. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 emalethin tutorialleri var.. aç oku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yemeksepeti gogo veya ne var mutfakta yardımcı oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yumurta kır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 1- Makarna 2- Ketçap Mayonez + Ekmek kombosu 3- Peynir Domates veyahut Peynir Salam Sucuk yada Sosisli sandwich 4- Patates, kabak, patlıcan kızartması akla gelebilcek herşey, içinde ki aşçı ruhunu uyandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sandviç falan yapma bence, geçici çözüm onlar mutfaktaki eşyaları listele sen aklımda bir iki bişey var, oluyorsa yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 çiğdem yedim bende 3 avuç doydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yerken acıktırır be çiğdem(çekirdek) ama ayıklayıp biriktirip sonra hop toplu bi şekilde ağıza atmak süper. ekmek arasına koyup da denenebilir. sabır istiyo yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yok abi yanınada çay demledinmi yavaş yavaş yiyion işte ayaklarınıda uzat şöyle oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hi kıyamam =P makarna sevmiyon gerçi ama geçen burda arkadaşın biri gayet yararlı bi siteyi paylaşmıştı bizimle http://www.evdeyimaciktim.com/ önce kahvaltı etmek gerek bence :-X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 alışverişe gidim ben en iyisi :p evde bişi yok olanlardan da bişi yapamam ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kes böbreği mis gibi sakatat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 çok basit abi, soğanı küçük küçük küpcükler halinde ya da çok ince doğra sonra tavada hafif kızart. bi bardağa iki yumurta kır, biraz tuz ve karabiber ekle sarısı iyice dağılana kadar karıştır. Soğanların üstüne dök ve kızart. Piştikten sonra da üzerine kimnyon koy çok az. Beyaz peynir ve çay eşliğinde ye. Ya da uğraşırım diyosan alternatif olarak. Derince bi kapta su kaynat. Su kaynayınca suya direk iki yumurta kır (evet direk suya). Bi 5 dakkaya (daha da kısa) falan olacaktır o. Bu sürecin sonlarına doğru küçük bi tavada azcık yağ erit ve ayrıca bir tabağa limon sık. Yumurtayı delikli bir spatulayla sudan alıp tabağa koy. Üzerine yağ, o sıktığın limondan istediğin kadar, tuz, ve kimyon ekle. Mis gibi yemek sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben şimdi ikincisini yapcam misal galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Patatesleri küçük küp şeklinde doğra. Onları bir tavada yağda kısık ateşte kızart. Patates tam kızarmadan yumuşayınca salça ekle. Azda salçayla karıştır. Salça dağılınca kır iki yumurta. Ek tuz karabiberi üstüne. Afiyetle ye. Yanınada çay demle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bunları yapıp yedikten sonra sevgilimi kurtarmak icin kacı aramam gerek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 az önce yemek yedim. direkt kustum. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Çok nefis yemek işte. Bi yeri aramana gerek yok :]. Gayet başarılı öğrenci evinde test edilip onaylanmış şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 veya size daha iyisi var, patates ve yumurtanız varsa patatesli omlet yapın. süper bişey oluyor, içine patatesten başka opsiyonel olarak sosis falan belki konulabilir ama tavsiye etmem. edit : eah tamam arma az çok aynı şeyi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ardeth'in dediklerini yapmayın, yazın yazın yumurta yemeyin; aman asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Arma said: Çok nefis yemek işte. Bi yeri aramana gerek yok :]. Gayet başarılı öğrenci evinde test edilip onaylanmış şeyler bunlar. yemeklere lafım yok =) yapana lafım var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 O konuda yapabilecek bişey yok o zaman. Dürümcü telefonu verebiliriz. asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kolay bişey ki onu yapmak ? makarna pişirmeyi en kolay iş olarak kabul edersek, patates salça yumurta olayı bir level üstü sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 haha bu konu icin yemekleri levellere ayırırmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 lvl up yemek olarak tarifimiz patates soyulmadan fırına atılır ikiye kesilip içi ezilir rende peynirle sora içine evde ne varsa (terlik - çorap - margarin - duş jeli) bilimum şeyler konularak yinir afiet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar