Catpuke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Oahehaeh harikaymış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ee ama türkçe yokmu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 haha çok güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 süpermiş + rep ingilizce biliom havamı atam dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Türkçe meali.. hızlı çeviricem bi yandan raid yaparken, o yüzden pek kasamam tam anlamlar için.. sonra vay efendim bu böle daha iyi olurdu vay efendim en birinci tercüman ben oldum falan demeyin. Sevgili Teknik destek, Geçen yıl Erkek arkadaş 5.0 dan, Koca 1.0 a geçtim ancak farkettim ki genel olarak performans da bir yavaşlama oldu, özellikle Erkek arkadaş 5.0 da kusursuz çalışan çiçek ve mücevher uygulamalarında.. Ek olarak , Koca 1.0 yüklendiğinde çok sayıda işe yarar program 'uninstall' oldu, Romantizm 9.5 ve Kişisel alaka 6.5 gibi, üstüne üstlük NBA 5.0, NFL 3.0 ve Golf 4.1 gibi istenmeyen programlar yüklendi.. Sohbet 8.0 artık çalışmıyor ve Ev temizliği 2.6 sistemde arızaya neden oluyor. Belki problemleri çözer diye Dırdır 5.3'ü çalıştırmayı denedim ama fayda etmedi. N'apabilirim? İmza, Çaresiz. Sevgili Çaresiz, Öncelikle belirtmekte fayda var ki, Erkek arkadaş 5.0 bir eğlence paketidir, Koca 1.0 ise bir işletim sistemidir. Lütfen benisevdiğinisanıyordum.html komutunu girip Gözyaşları 6.2 indirmeyi deneyin ayrıca Suçluluk duygusu 3.0 güncellemesini indirmeyi unutmayın. Eğer bu uygulama tasarlandığı gibi çalışırsa Koca 1.0 Mücevher 2.0 ile Çiçek 3.5 'u otomatik olarak yürütmeye başlamalıdır.. Ama unutmayın ki üstteki uygulamanın aşırı kullanımı Koca 1.0'ın görevlerini yerine getirmeyip, Huysuz Sukunet 2.5 İş çıkışı demlenme 7.0 veya Bira 6.1'e geçmesine neden olabilir. Aklınızda bulunsun ki çok kötü bir program olan Bira 6.1 otomatik olarak Gürültülü Horlama Beta'yı indirecektir. Ne yaparsanız yapın Kaynana 1.0'ı KESİNLİKLE yüklemeyin. ( Arka planda işleyen ve tüm sistem kaynaklarının kontrolünü eline geçiren bir virüs çalıştırmaktadır) Ayrıca Erkek arkadaş 5.0'ı tekrar kurmaya kalkışmayın. Desteklenmeyen uygulamalar olup Koca 1.0'ı çökertecektir. Özetlemek gerekirse Koca 1.0 mükemmel bir programdır ancak sınırlı hafızaya sahip olup yeni uygulamaları çabuk kavrayamaz. Performans ve hafızayı arttırmak için yeni yazılımlar almayı göz önünde bulundurabilirsiniz. Ahçılık 3.0 ve Seksi iç çamaşırı 7.7'i öneririz. İyi şanslar, Teknik destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 geffen said: nesi maytap la. standarttır o, olur soralım evli patilere oyledir, mantik ortada; operating system ayri, entertainment package ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 güzelmiş ama.. eğlence =) *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catpuke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ben icinde "src="vajinameme.dll" barındıran butun güzel şekilli yazılımları indiriyorum. Virüs bulaştırmaması için Sexton Antivirus açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar