Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cemaatler-Tarikâtler ve 18 Küçük Kız

sg-1

Öne çıkan mesajlar

odiflame said:
Aket-Atum said:
Horizon said:
Ben de 4/5 tane kopyalıcam güzel post kasılır.

anam noldu süleymancılara laf etmeye yemiyo mu?

süleymancılara laf ederse horizonu süleyman efendi çarpar bilmiyor musun?

Şimdi de süleymancımı olduk :) , bu hayal gücü ve yaratıcılıkla film senoryaları yazın baya başarılı olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bizim çocuklarımız baleye gitmiyor, diskoya bara gitmiyor, köpük banyosunda ölmüyor, bazı medya grupları neden çok abartıyor aklım almıyor

Bu köpeğin söylediği nefret suçuna girmeli, hapis yatmalı.. Ne demek bu ya? Çok şımardı bu ayaktakımı kesimi, ağzına vurmak lazım en kısa zamanda..
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum: anam noldu süleymancılara laf etmeye yemiyo mu?

odiflame: süleymancılara laf ederse horizonu süleyman efendi çarpar bilmiyor musun?

Horizon: Şimdi de süleymancımı olduk :) , bu hayal gücü ve yaratıcılıkla film senoryaları yazın baya başarılı olursunuz

Şu üstteki iki laftan hangisinde seni "süleymancı" olmakla itham eden bir şey var? Nerenle okuyorsun acep? Hadi yiyosa bir laf et süleymancılara demişler, sen süleymancısın dememişler. Bu kadar da saptırma yapma be hori, hayır saptırmıyosan da hakkaten okuduğunu idrak edememe sorunun var belli, kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
odiflame said:
Aket-Atum said:
Horizon said:
Ben de 4/5 tane kopyalıcam güzel post kasılır.

anam noldu süleymancılara laf etmeye yemiyo mu?

süleymancılara laf ederse horizonu süleyman efendi çarpar bilmiyor musun?

Şimdi de süleymancımı olduk :) , bu hayal gücü ve yaratıcılıkla film senoryaları yazın baya başarılı olursunuz.

horizon o yazılanlardan bunu anlıyosan senin sağlıklı düşünebilidğinden şühe duyarım ki duyuyorum da
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o kursa "terörist kampından farksız" dediğimizde biz kızlara terörist demiş sayılmıştık hani hatırlarsan.

E o zaman sana da süleymancı derler, olsan da olmasan da.

Ha ayrıca şu durumda bile bu adamları savunacak değilsiniz herhalde.
Hani ne kilitlenen topikte ne burada adamları suçlamanızla ilgili tek satır yazı göremedik de.
Yoksa siz de mi "Takdir-i İlahi"cilerdensiniz, aynı süleymancılardan olma ihtimaliniz gibi?
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
He suçlayan yazımız yok diye , destekler olduk yani. O da güzel , olur yani her türlü sıfatı kabul ediyoruz. Sıfat yapıştırma yeteneğine karşı gelemeyiz biz bazı kimselerin :)

Aynen biz de.

Şifa niyetine bile olsa iki satır yazı yazmamak bana çok manidar geliyor.
Hani savunmuyorsun, ama saldıramıyorsun da
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Horizon said:
He suçlayan yazımız yok diye , destekler olduk yani. O da güzel , olur yani her türlü sıfatı kabul ediyoruz. Sıfat yapıştırma yeteneğine karşı gelemeyiz biz bazı kimselerin :)

Aynen biz de.

Şifa niyetine bile olsa iki satır yazı yazmamak bana çok manidar geliyor.
Hani savunmuyorsun, ama saldıramıyorsun da

Onlarla ilgili hiçbir bilgim yok neyine saldırayim alakadar etmiyor beni. Sonuçta orda ölen kızların sorumluluğu kimdeyse cezalarını çekecekler , sonuna kadar da çeksinler. Ben senin uzun c/p lerine laf attım okadar.

En azından girip milleti kışkırtıcı hiçbir mesaj atmıyorum. Üzülmedim , iyi olmuş , şişkonun tekiydi gibi laflar atmıyorum , veya aha bunlar terörristten farklı değil gözümde de demiyorum. Başkalarına dil uzatmadan önce bi kendinize bakında sonra tartışabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Sonuçta orda ölen kızların sorumluluğu kimdeyse cezalarını çekecekler , sonuna kadar da çeksinler.

Orda ölen kızların suçlusu cezasını çekmeyecek çünkü suçlu AKP iktidarıdır.. Kaçak kuran kurslarına göz yummuşlar ve cezalarını düşürmüşlerdir.. Tabii bu konuda AKP'ye oy atan ayaktakımı da suçlu olduğu için suçu sadece ordaki memurda görecekler..

Neyse durmak yok, koyunları gütmeye devam..
Sosyal ağlarda paylaş

@Horican
Madem ölen kızlarla ilgili bi bilgin yok, ben, senin deyiminle tabi, kızlara terörsit dediğimde niye celallendin birden? Madem bilgin yok, terörist olmadıkları veya bu yönde eğitim alıp beyinleri yıkanmadığı konusunda nasıl emin olabiliyorsun?
Bilmediğin pekçok konuda yardırırken (bkz ergenekon, gören seni savcının katibi sanır) bu konuda sessiz kalman bana hala çok manidar geliyor.

Ayrıntı burası, topikle alakası yok.

Terörist kampı demek benim şahsi görüşümdür, ağır bir söz de olabilir, sonuçta o zamanki kızgınlığımla söylediğim bir sözdür. Ancak bir Kuran kursu kaçaksa ya ruhsat almaya uygun koşulları sağlamıyordur, ya da Kuran kursu adındadır ama kurs murs değildir.
Her iki şekilde de yetiştirdiği bireyler sağlıksız bireylerdir.

O tip mesajların hiçbirisini savunmuyorum, ama o mesajların yazılabilirliğini savunuyorum. Ölen kişi anan, baban değilse "şişkoydu" diye yazılması seni neden kışkırtır. Ben de hoşlanmadım o tip yazılardan, ama bana ne, kışkıracak ne var, beğenmedim de geç, celallenip yazılar yazmak nedir. Umarım farkındasındır, şu yukarıdaki mesajın benzerlerini üç gündür evirip çevirip tekrar yazıyorsun.
Ölüye saygı istiyorsun, ama diriye saygı duymuyorsun.

Değişerek gelişmeni bekliyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Snefru said:
MuDo said:
Bazı çok bilmiş kişilerin kendi propagandalarını yapmaları için çok büyük bir fırsat bu olay..

İşte AKPnin oy toplama siyasetinin sebep olduğu bir lpg nin açıklaması.
,

Patlamadan önce neden kimse ötmüyordu bu herifler hakkında yazı yazmıyordu çizmiyordu? Ortada işte kimin lpg olduğu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...