Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sosaria Pvp Server Test

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Loginserver=195.174.50.2,2593

Arkadaşlar Teste açılmıştır, hepinizi bekliyorum , skillerinizi ve statlarını Britain'daki doğduğunuz yerin hemen altındaki stonelardan yapabilirsiniz, Gerekli itemlar girdiğinizde verilecektir. Acc alımı Serbestir, Hepinizi bekliyorum
Mesaj tarihi:
BU SERVERE GIRMEK NIYETINDE OLANLARIN DIKKATINE STAFF APP SEREFSIZ GELMIS RES KILL ATAR GMLERIN EDIT CHARLARI WAR YANI ANLIYACAGINIZ ADAM OLMAZ... BAKIN SYLVERIA ACILDI GELIN GUZELIM SERVER VARKEN SURUNMEYIN ?¿ AYNI FIKIRDE DIILIMISINIZ !?[signature][hline] Icq=349844412
[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Magget, 28 Mart 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
BU SERVERE GIRMEK NIYETINDE OLANLARIN DIKKATINE STAFF APP SEREFSIZ GELMIS RES KILL ATAR GMLERIN EDIT CHARLARI WAR YANI ANLIYACAGINIZ ADAM OLMAZ... BAKIN SYLVERIA ACILDI GELIN GUZELIM SERVER VARKEN SURUNMEYIN ?¿ AYNI FIKIRDE DIILIMISINIZ !?

1-Zaten adamlar eğlence amaçlı açmış skill stat free. Sen edit char var diyosun.
2-Adamlar Nebula'ya rakip çıkıyoruz dememiş zaten ev serveri ne bekliyorsun ki daha.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
O sadece biri tarafindan yapıldı ve acc bloke ettim server gayet güzel oldu, herkes tarafindan beğenildi, Artık staff online olmadan Pvp yapabileceksiniz, Stonların orda ki Duello Stonu bu iş için kullanabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Server'ı açta bakalım bi.Nası olmuş?Şu an girilmiyor.
Birde evden açtığın için her sphere.exe'yi açtığında değişir IP.
Ona da bak eğer şimdi sende açıksa.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...