Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güngören bombacısı pkk'lı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9572168.asp?gid=229&sz=52439

güngören patlamasından sonra yazmıştım, bu tipik pkk katliamı diye... pkk patlatmış olsa üstlenir diye karşı çıkanlar olmuştu, ama güvenlik güçleri failleri yakalamış bulunuyor,isimlerini de açıklamışlar..

ölenleri geri getirmemekle beraber, yakınlarının acısını bir nebze olsun azaltır umarım..
Mesaj tarihi:
kimse tatmin edemez arkadaşım halkı.
ne uğur mumcunun ölümündekiler ,
ne madımak katliamları ,
ne susurluklar ,
ne turgut özal'ın sözde ağır rahatsızlanmaları.
ne pkk'nın bir vasıtayla silahlanması .

birisi ben pkkyım diye atlar,biri kurtuluş şehitleri atlar .
yedirilmek istenir yedirilir.

ama kaşısınlar bakalım neler çıkacak şu ergenekon zıkkımcılarından.

evet yine her şey teoride kalacak belki de insanlar önünü görür en azından sonuçta , o kadar yalan dolanla kafa doldurmazlar ,bir gün umarım en az bu kadar bilgimiz olr .
Mesaj tarihi:
Yalan söyleyecek olsa, Ergenekon yaptırdı diye birin yüklerlerdi, neden PKK'ya yüklesinlerki? Hele ki Taraf'ın Sabah'ın Zaman'ın olayı Ergenekona çekme hevesi varken... Ha ama nasıl olsa PKK'yı da kuran Ergenekondu di mi pardon!
Mesaj tarihi:
Ya yakalanan herifleri gördünüzmü kapkara herifler. Artık pkkyı bile ergenekon yaptınız ya yuh diyorum size. pkk uzun zamandır hava operasyonlarında abd'nin de desteğiyle eziliyordu. Örgüt içi dağılmayı engellemek için, kendi tabanına mesaj vermek için bomba patlatıp üstlenmedi. Üstlenseydi AB gözünde sivillere saldıran terör örgütü haline gelecekti. pkk bugüne kadar sivillere karşı yapılan hiçbir eylemi resmen üstlenmemiş. O kadar köy bastı masum vatandaşları kurşuna dizdi ama görmek istemeyen AB görmüyor işte.. Daha önceki olaylarda da Kuşadası patlaması, Ankaradaki patlama gibi olaylarda örgütün TAK isimli kolu üstlendi. TAK denilen örgütün bölücü bir ilkesi olmamasına rağmen bomba patlatıyor. Siz bir gayesi olduğunu açıklamayan terör örgütü duydunuz mu?

Dahası Kandil dağından uydu telefonuyla olay günü ve saatinde Güngören bölgesindeki bir telefonla görüşüldüğü söyleniyor. "Ergenekon Kandil Dağında" ...

Bir ekleme daha yapayım, Polis ve istihbarat 6 gün içerisinde bu olayın faili olan 8 kişiyi yakalıyor da nasıl engelleyemiyor? İnanamıyorum böyle birşeye.
Mesaj tarihi:
kandilde bomba eğitimi aldığı ortaya çıkmış elemanın (şerefsizin).

Pkk lıyım demiştir kadar basit olmaz olay. Bir sürü tutuklu var hepsi birbirinden bağımsız sorgulanıyor.
Mesaj tarihi:
Gözü dönmüş bir biçimde herşeyde Ergenekon'u suçlayan satılmışlara değil sadece körü körüne inanlara acıyorum.

En azından ilk grubun bir menfaati var.
Mesaj tarihi:
Apis said:
Gözü dönmüş bir biçimde herşeyde Ergenekon'u suçlayan satılmışlara değil sadece körü körüne inanlara acıyorum.

En azından ilk grubun bir menfaati var.

DTP, AKP. ergenekonu sucladilar, ikisinin de cikari belliydi. eh.
Mesaj tarihi:
Yalnız Bombacı olarak yakalanan şahıs "PKK üyesi olmak" suçundan tutuklanmış, bombalamadan dolayı değil. Bakan her şey aydınlandı diyor ama, pek aydınlık gözükmüyor...
  • Yeni Oluştur...