arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9572168.asp?gid=229&sz=52439 güngören patlamasından sonra yazmıştım, bu tipik pkk katliamı diye... pkk patlatmış olsa üstlenir diye karşı çıkanlar olmuştu, ama güvenlik güçleri failleri yakalamış bulunuyor,isimlerini de açıklamışlar.. ölenleri geri getirmemekle beraber, yakınlarının acısını bir nebze olsun azaltır umarım..
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yakalanınca pkk lıyım demiştir. basit yani.
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 biizmkilerde yemiştir direk yani.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 SoulCube said: biizmkilerde yemiştir direk yani. (tu)
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 eregorn2 said: SoulCube said: biizmkilerde yemiştir direk yani. (tu)
balon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kimse tatmin edemez arkadaşım halkı. ne uğur mumcunun ölümündekiler , ne madımak katliamları , ne susurluklar , ne turgut özal'ın sözde ağır rahatsızlanmaları. ne pkk'nın bir vasıtayla silahlanması . birisi ben pkkyım diye atlar,biri kurtuluş şehitleri atlar . yedirilmek istenir yedirilir. ama kaşısınlar bakalım neler çıkacak şu ergenekon zıkkımcılarından. evet yine her şey teoride kalacak belki de insanlar önünü görür en azından sonuçta , o kadar yalan dolanla kafa doldurmazlar ,bir gün umarım en az bu kadar bilgimiz olr .
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 pkk üstlenmese de pkknın silahlı kolu mu ne bişeyi olan K.O.S(T.A.K) örgütü üstlenmişti sanırım ilk günlerde. çokta şaşırtmadı.
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yalan söyleyecek olsa, Ergenekon yaptırdı diye birin yüklerlerdi, neden PKK'ya yüklesinlerki? Hele ki Taraf'ın Sabah'ın Zaman'ın olayı Ergenekona çekme hevesi varken... Ha ama nasıl olsa PKK'yı da kuran Ergenekondu di mi pardon!
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ya yakalanan herifleri gördünüzmü kapkara herifler. Artık pkkyı bile ergenekon yaptınız ya yuh diyorum size. pkk uzun zamandır hava operasyonlarında abd'nin de desteğiyle eziliyordu. Örgüt içi dağılmayı engellemek için, kendi tabanına mesaj vermek için bomba patlatıp üstlenmedi. Üstlenseydi AB gözünde sivillere saldıran terör örgütü haline gelecekti. pkk bugüne kadar sivillere karşı yapılan hiçbir eylemi resmen üstlenmemiş. O kadar köy bastı masum vatandaşları kurşuna dizdi ama görmek istemeyen AB görmüyor işte.. Daha önceki olaylarda da Kuşadası patlaması, Ankaradaki patlama gibi olaylarda örgütün TAK isimli kolu üstlendi. TAK denilen örgütün bölücü bir ilkesi olmamasına rağmen bomba patlatıyor. Siz bir gayesi olduğunu açıklamayan terör örgütü duydunuz mu? Dahası Kandil dağından uydu telefonuyla olay günü ve saatinde Güngören bölgesindeki bir telefonla görüşüldüğü söyleniyor. "Ergenekon Kandil Dağında" ... Bir ekleme daha yapayım, Polis ve istihbarat 6 gün içerisinde bu olayın faili olan 8 kişiyi yakalıyor da nasıl engelleyemiyor? İnanamıyorum böyle birşeye.
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kandilde bomba eğitimi aldığı ortaya çıkmış elemanın (şerefsizin). Pkk lıyım demiştir kadar basit olmaz olay. Bir sürü tutuklu var hepsi birbirinden bağımsız sorgulanıyor.
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Gözü dönmüş bir biçimde herşeyde Ergenekon'u suçlayan satılmışlara değil sadece körü körüne inanlara acıyorum. En azından ilk grubun bir menfaati var.
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/9580122.asp?gid=229&sz=61926
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ilk duyduğumda çöp kutusuysa kesin PKK'dır demiştim...
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Apis said: Gözü dönmüş bir biçimde herşeyde Ergenekon'u suçlayan satılmışlara değil sadece körü körüne inanlara acıyorum. En azından ilk grubun bir menfaati var. DTP, AKP. ergenekonu sucladilar, ikisinin de cikari belliydi. eh.
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yalnız Bombacı olarak yakalanan şahıs "PKK üyesi olmak" suçundan tutuklanmış, bombalamadan dolayı değil. Bakan her şey aydınlandı diyor ama, pek aydınlık gözükmüyor...
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 devlet istediğinde istediği şeyi cok kısa bi sürede bulması şaşırtıcı..
Öne çıkan mesajlar