Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Şimdi honorla s2 resto itemlarini topladik diyelim. Tekrar honor biriktirerek bi de feral seti alabiliyor muyuz ? Aynisini tier tokenlar içinde soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tabiiki. Istersen ayni itemdan 2 tane al farkli soketler bulundur (zorun varsa) :) Bi sinirlama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 çok alakasız olacak ama pvp setle alakalı yeni topic açmayım :) warlock pvp setlerle pve yapılabilir mi ? yapılabilirse nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 t4 contenti yaparsın rahatlıkla, sonrası için birşey diyemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 S-H said: çok alakasız olacak ama pvp setle alakalı yeni topic açmayım :) warlock pvp setlerle pve yapılabilir mi ? yapılabilirse nereye kadar :) karazhan yaparsın rahatcana bide tailorsan ordan gearı toplayıp hyjal atlıyabilirsin işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 pvp setine bağlı bence, ben BT/MH ye ilk adımımı attığımda 70% civarında pvp gearım vardı s3ler, vindicatorlar etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ferala ne gerek var abi 3-4 aya paket çıkıyo nasılsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Kenu said: pvp setine bağlı bence, ben BT/MH ye ilk adımımı attığımda 70% civarında pvp gearım vardı s3ler, vindicatorlar etc. honorla alınan s2 setleri diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar