Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 valla bende ilk defa bir kızdan yedim tokatı.Tepkimde sadece kolunu tutup "Bana bir daha vurursan o kolunu kırarım oldu".Ha kırar mıydım hayır laf olsun iste:) Edit:İlerde nasılsa pişman olcak yaptıgı seylerden bunu biliyorum.O zmn benim ona yapamayacagım kotulukleri kendi kendine yapacak.Mutlu olur muyum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @madcat Ben biraz daha agırını dusundum ama sora yapasım gelmedi.Eminim cok agır koyardı yapcaım sey ve sorasında da kan cıkardı ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 vizite parası deseydin olm nolcak asdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 eet o tarz bisi aklıma geldi iste ama neyse yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 insanlık hep sende kalsın boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 boşver para konusunu takma kafana bazı insanlar yapıyo böyle şeyler yapabilecek bir şey yok kız sana tokat atsa da vurmayarak çok iyi bir şey yapmışsın. biz dağılıyoruz çünkü darbe yiyince (ben uçuyorum en azından) sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 katılıyorum ve hep bende de kaldı mutluyum o yuzden ilerde pisman olacagım hicbise yapmadım en azından.Bu pişmanlık varya başa bela yıllar sonra oluyor ve atlatması çok zor oluyor ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @sesu Ya 2 metre, 100 kiloluk bi adamım.Karsımdaki kız da 1.70 boyunda 60 kiloluk bir kız ben simdi vurursam nolur bu kıza.Kötü şeyler olur bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 insanlara güvenmek gerçekten zor. geçmiş olsun ne diyelim. insan utanır böyle bir parayı isterken.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 zaten kendi istemedi yeni sevgilisine istetti yuzu yok yani kısacası sadece ne koparabilirim pesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ha isteyen en yakın arkadaşın bi de o da ayrı yüzsüzmüş. bahtsız mısın nesin sen de yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 en yakın arkadasıydı, ortak dostumuz sayılırdı.Zaten olayları ogrendikten sonra ilişiği kestim o insanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha yanlış anladım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 e sevgilisine istettiyse fiş iste bencede ahaha düşünüyorumda ne koyardı sevgilisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Şunu açıklıga kavusturayım.Çocuk benimde onunda en yakın arkadasımızdan birisiydi ama onla daha yakınlardı benimle oldugundan.Ben ne bilirdim onun yakınlıgının dostluk olmadıgını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 iyi bari senin 10 senelik dostun falan değilmiş. o daha acı olurdu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oyle bise olsaydı valla bilmiyorum ne halde olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sende ondan 3seneni geri iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 And the winner is; kermit said: kıza mesaj at veya ara. fiş istiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yani ne diyim ayrıldıktan sonra uzuldugum, uykumun kaçtığı gunlere yazık ya degmezmis...amaaan neyse elbet duzgunu cıkar nasılsa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 valla hocam geçmiş olsun ama azcık pasifmişsin sende. okurken hep bi olay oluyo kız tarafından senden hep bi hareket bekledim ama hiç olmadı. "tamam şimdi cıngar kopar.. ah be yine tepkisiz... du bi satır alta bakim.. oha kız napmış şimdi patlicak hikaye.. ulan alla alla ne bu ya.." düşünceleriyle okudumda içim cız etti. neyse tecrübe olur bidahaki ilişkin iyi gider inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 fiş olayını tuttum. insanlıktan ödün vermemek lazım ama bazen istanalar olmalı bence. fiş olayını haketmiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Stblack said: yok abi ben ne olursa olsun kendimden, insanlığımdan ödün vermem kendi karaktersizligi hani derler ya..onun seviyesine inemem..inicen inicen, oylesi ancak ondan anlar. firsatini buldun mu geciricen lafi, yuzu kizarsin ne mal oldugu anlasilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Havale aciklamasi olarak vizite ucreti yazabilirdin mesela eeehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ahahhaah penth in önerisi gerçekten mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar