c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 İlaç tavsiye etmesin kimse kimseye(özellikle böyle bitkisel mitkisel).Her bünye başka tepki veriyor.Xae gitmiş doktora doktor yönlendirmiş ona göre almış ilacı doğal olarak yararını görüyor adam.Ama öyle başkasının tavsiyesiyle prozac şu bu yaş iş.Gidin doktora gerek varsa verir ilacı kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Zopa yemeli.. başınızda nazi subayı gibi dikilen birisi olsun bak nasıl çalışıyorsunuz.. 80ler 90lar hava da uçar, A'lar B'ler konuşur.. aksi olursa terlikler hava da uçar ve tokatlar konuşur!! TAMAM MI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yarın seviye tespit sınavı, dua edin de en kötü ihtimal 2inci sınıfa düşiyim, giderde 3üncü 4üncü sınıfa düşersem vay halime! evde kaos yaşanır vallaha kellemi tepsiye koyup kasaba satarlar =/ hadi bakalım az ders çalışiyim formüllere bakiyim yatıyim sonra da, elveda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Arthur_HellsFire said: bana n boyutlu çarpmak yakışırdı ama, çarpım tablosunu bile ezbere bilmem ben hala :) Yaparsin abisi, her vektoru zaten n boyutlu olarak dusunursen, ister istemez yapiyosun [1 1 1 1 1 x].[1 1 1 1 1 y] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Drall said: yarın seviye tespit sınavı, dua edin de en kötü ihtimal 2inci sınıfa düşiyim, giderde 3üncü 4üncü sınıfa düşersem vay halime! evde kaos yaşanır vallaha kellemi tepsiye koyup kasaba satarlar =/ hadi bakalım az ders çalışiyim formüllere bakiyim yatıyim sonra da, elveda! hadi bakalm bekliorz sonucu... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 mat1 konularına şöyle bir bak geç bence.Ağustos'ta başlayanlaruın çoğu ocak gibi patlıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 valla acaip derecede itti ders beni bakamadım formüllere falan şöyle bi:D hadi bakalım yarın nolcak umarım kopya çekebileceğim birileri yanıma oturur da bi 5-10 soru geçiririrm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 allahım sınav var hazır değilim uykum var ne yapmalıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kahve+kola+(kirmizi pul biber/tabasco)... hepsini karistir ya yanarsin, uyanirsin ya kusarsin, uyanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 75,25 net yaptım 180 soruda tür1 22 net sos1 -0,25 net mat1 13,25 net fen1 16,50 net mat2 15,50 net fen2 8,25 net son 10 dakika dayanamadım verdim çıktım ben sanayiye gidicem karar verdim dsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Topiği okumadım da. Etrafta ders çalışan insan olması çok etkili oluyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kızarkadaş yap sana zorla ders çalıştırsın. Sadece arkadaş olsanız da olur salak gibi söz ver süper oluyo. Ben son bi ay deli gibi ders çalıştım o şekilde. Daha erken başlasak beraber derece yapardık sırf o yaptı ben bi aycık çalışınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Drall said: 75,25 net yaptım 180 soruda tür1 22 net sos1 -0,25 net mat1 13,25 net fen1 16,50 net mat2 15,50 net fen2 8,25 net son 10 dakika dayanamadım verdim çıktım ben sanayiye gidicem karar verdim dsfgh ya moral bozmak gibi olmasın ama çok çalışman lazım. bizim alt dönem yani senin dönemin yazın bile bizden çok geldi dersaneye, benden çok ders çalıştılar. yani benim etrafımdakiler gerçekten çok iyi çalışıyor. öss zor bi yarış ve sen uzun zamandır yarışın dışındasın sanırım, geç başladığın için temponun çok iyi olması lazım yetişmek istiyorsan. daha da geç olmadan koşmaya başla yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 valla öyle yapıcam galiba. ama sordum soruşturdum diğerleriyle kıyaslayınca sadece mat1de fena batırmışım. diğerleri de 90-100 nette geziyo(yazını çalışmaya ayırmayanlar) ama işte mat1leri 25-28 net falan =( bide fen2de fizik resmen mahvoldu, 11de son 2 ayda gördüğümüz bütün konuları unutmuşum, lanet tiyatro yüzünden zaten yarım yamalak anlamıştım anlamamıştım arası bişeydi son konular. hiçbi soru yapamadım. bide deliler gibi geometri çalışmam lazım =( son durum-> geometriye baya bi çalışmam lazım, fizikte 11inci sınıfın son konuları yalayıp yutmam lazım, mat1e bakınmam lazım, sonrasına normal çalışmam lazım en baştan. buraya yazıyorum ki gördükçe çalışasım gelsin =/ şimdi deneme sınavında yapamadığım/bakmadığım 100kadar soruya bakiyim bakalım geceye kadar bitiriyim yarın sabah dersanede sorarım. düşük sınıfa gitsem bile bidahaki sınava kadar toparlayabilirim o sayede belki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Drall said: pazartesi seviye tespit sınavı var kötü sınıfa düşücem diye dötüm tutuşuyo şuan abi ne tatili:D konuyu okumadım ama sana tek birşey söyleyim 2. 3. sınıflar belki tekrar la anlarlar konuyu ama her zaman için 1. sınıflardan iyidir bu aklında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 @drall: Madem korkuyosun git çalış patiye girme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 PassivE_KesH said: Drall said: pazartesi seviye tespit sınavı var kötü sınıfa düşücem diye dötüm tutuşuyo şuan abi ne tatili:D konuyu okumadım ama sana tek birşey söyleyim 2. 3. sınıflar belki tekrar la anlarlar konuyu ama her zaman için 1. sınıflardan iyidir bu aklında olsun. orası öyle de birinci 1. sınıftakiler ha diye etüd alabilirken 2. 3. sınıftakiler resmen bak eşek gibi çalışıyorum rehberlikçi hocam ver şu etüdü bak sana alamanyalardan çukutalalar getirdim falan filan gibisinden kasması gerekiyo resmen, dersane kalabalık olunca böyle oluyo... pfff nolurdu küçük ama iyi öğreten eski dersanemden %50-75-100 gibi bi burs kazansaydım =/ ha batı da iyi ama etüd için ağlamak gerekiyo işte kapıda 1inci sınıfta değilsen =/ ama kapasitem var buna inanıyorum 1inci sınıfa girerim! tolunaya girdim batıda 1. sınıfamı yükselemicem heyt bee! yine gaza getirdim kendimi ya hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bir sene üniversiteyi kazanama sonra başlarsın çalışmaya olmadı yine kazanamazsın kazanamaya kazanamaya çalışacak kıvama gelirsin lan napıyorum ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 1. sınıfa girmen temennimiz :) ama olmadı öğretmenlerle aranı iyi tut dersi derste dinle etüde gerenk kalmaz :D classics by passive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yarına 2 tane finalim var çarşambaya da 10 sayfa ödev artı finalim var. Duruorum öle şu an mal mal çalışamiorum. VÖF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 @konuyu açana derdine tasana yanayım ya ,git çalışma gez toz hayatını yaşa. memleketi sen mi kurtarıcaksın nice 12 saatler doldurdum kütüphanelerde kudurdum orasıdır benim yuvam ders koktum buram buram korrelasyon ve A/D bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bende odamda ders çalışırım bu yüzden bilgisayar olayı ise mesela 1 saat çalıştıktan sonra internette bi kaç siteye bakıyım devam ederim diyorsun sonra kalkamama durumu oluyor. olmasa bile derse dönünce konsantre ve performans azalabiliyor. bilgisayar bağımlısı için zor oluyor ders çalışmak. kurtulmak ve disiplin lazım. ya olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Drall said: valla öyle yapıcam galiba. ama sordum soruşturdum diğerleriyle kıyaslayınca sadece mat1de fena batırmışım. diğerleri de 90-100 nette geziyo(yazını çalışmaya ayırmayanlar) ama işte mat1leri 25-28 net falan =( bide fen2de fizik resmen mahvoldu, 11de son 2 ayda gördüğümüz bütün konuları unutmuşum, lanet tiyatro yüzünden zaten yarım yamalak anlamıştım anlamamıştım arası bişeydi son konular. hiçbi soru yapamadım. bide deliler gibi geometri çalışmam lazım =( son durum-> geometriye baya bi çalışmam lazım, fizikte 11inci sınıfın son konuları yalayıp yutmam lazım, mat1e bakınmam lazım, sonrasına normal çalışmam lazım en baştan. buraya yazıyorum ki gördükçe çalışasım gelsin =/ şimdi deneme sınavında yapamadığım/bakmadığım 100kadar soruya bakiyim bakalım geceye kadar bitiriyim yarın sabah dersanede sorarım. düşük sınıfa gitsem bile bidahaki sınava kadar toparlayabilirim o sayede belki =( birinci bölüme çok kasma benden söylemesi. kolay gelcek öss'de, sene içinde düzeltirsin öğrenirsin. ama geometri kötüyse hemen başla ve bırakmayacak şekilde başla. ilk başlarda zor olcak ama sabredersen muradına erersin. benim sene boyunca 5 neti geçmedi geometrim. ha öss'de 1 yanlış mı ne yaptım ama tamamiyle şans eseri, çok rahat olmamdan. sen şansa bırakma. 2. bölüm konularına daha ağırlık ver dediğim gibi. 1. bölümde çok sıkıntı çekmeyeceksin. denemelerde zor sorarlar geç onları :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ders çalışmak için canın istemesi lazım. bu sene mesela maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisi diye bişey var, onu görmüştük. meğerse senelerdir yaptığım bişeymiş. o ihtiyaçları tamamlamadan ders çalışmaıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 HOBAAA en iyi sınıftayım :D şimdi dersanede en baştan başladık biyolojiye, matematik fizik ve kimya 1 ve 2 diye ayrılmış öyle gidicek. bugün şu sınavdaki tüm yapamadığım soruları bi çözcem yarın dersaneden sonra hocaların peşinden koşup sorcam işte hepsini, sonra baya bi geometri + fizik 11.sınıf çalışıcam bakalım toparlayabilicekmiyim. fizikten etüd alırım belki ama geometri için etüdmüş dersmiş pek bi işe yaramıyo gibi, çok iyi çalışmak gerekiyo daha ziyade galiba, yanılıyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar