vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sıfır byte gozukuyor sanirim gece indirdi kuramadi simdi ilerliyemiyorumda nasil cozebilirim bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nası yani? indirdiyse bilgisayarına bi restart at. açılınca sağ altta çıkar yüklendi kurayım mı diye. bazen o updater aracı hata veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yetemenk said: nası yani? indirdiyse bilgisayarına bi restart at. açılınca sağ altta çıkar yüklendi kurayım mı diye. bazen o updater aracı hata veriyo.kac kere restart ettim butun temp folder larını bosalttim ama yok olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 garip bi dert ya. xp cdsini takıp onar de. sonra karşına komut istemi (vay anasını türkçesini biliyorum lan. Dos görünümlü işte) gelicek. Orada bi de chkdsk /R yap tam olsun. bundan sora düzelmezse zaten format falan dicem. Ha bi de şey deneyebilirsin, registry mechanic diye bi program var, bunun full sürümünü bulup indir bi scan yap sağlam. sora restartlayıp update'e bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mr_Hand said: garip bi dert ya. xp cdsini takıp onar de. sonra karşına komut istemi (vay anasını türkçesini biliyorum lan. Dos görünümlü işte) gelicek. Orada bi de chkdsk /R yap tam olsun. bundan sora düzelmezse zaten format falan dicem. Ha bi de şey deneyebilirsin, registry mechanic diye bi program var, bunun full sürümünü bulup indir bi scan yap sağlam. sora restartlayıp update'e bak.kasapmisin kardes:D ne alaka ya su yuklenmis update dosyalarini silebilsem sorunumn cozulucek tesekkurler ginede:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kökünden çözecen işte. :D chkdsk de o kadar zor bişey değil format vs. gibi. Yoksa tüm dosyaları bulacan da silebilecen de. registryler de vardır. çorba olma ihtimali var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mr_Hand bu komut ne işe yarıyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 diski kontrol ediyo aslında /R de hata varsa yazılımsal bad sector de dahil, bunları düzeltiyo. /R'ye aslında gerek olduğunu sanmıyorum da zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mr_Hand said: diski kontrol ediyo aslında /R de hata varsa yazılımsal bad sector de dahil, bunları düzeltiyo. /R'ye aslında gerek olduğunu sanmıyorum da zararı yok.konuyla pek alakali degil ama arkadaslar birisi yardim etsin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sen dediğimi denesene bi? xp cdsinden boot edip repair demeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mr_Hand said: sen dediğimi denesene bi? xp cdsinden boot edip repair demeyi?abicim neden repair ediyim butun sistem dosyalarini kurup tekrar yuklicek oda cozum ama suanki durum update dosyalari zaten var diyor install a gecemiyor silsem kendisi otomatik yapicak gine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 çözüm istiyorsun yardım edene neden yapıyım diyorsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 CthuLhu said: çözüm istiyorsun yardım edene neden yapıyım diyorsun (:kara cahilim demiyorumki indirilmis update dosyalarini nasil silebilirim diye arastiriyorum lutfen germe konuyuda dagitmiyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 windows klasörüne gir. gizli dosyaları aç. orda bi sürü update dosyarı göreceksinş hangisi olduğunu bilemiycem. onlardan birindedir senin son inen update dosyaları. ordan silersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mr_Hand said: garip bi dert ya. xp cdsini takıp onar de. sonra karşına komut istemi (vay anasını türkçesini biliyorum lan. Dos görünümlü işte) gelicek. Orada bi de chkdsk /R yap tam olsun. bundan sora düzelmezse zaten format falan dicem. Ha bi de şey deneyebilirsin, registry mechanic diye bi program var, bunun full sürümünü bulup indir bi scan yap sağlam. sora restartlayıp update'e bak.kardes mutlumusun format atiyorum suan :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 repair işe yaramadı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mr_Hand said: repair işe yaramadı mı ki?hayat felsefemde repaire yer yoktur direk formak gece update yaparken cakildi:( simdi adam gibi yapicam update yapmaya basladim bile tesekkur ederim ilgin alakan icin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 off repaire laf ettin format attın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 CthuLhu said: off repaire laf ettin format attın =):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya bu formatta ne can sıkıcı bi iş böyle. ben de attım ama bu sefer imajını alacam. her seferinde bi sürü program yükle bayagı vakit alıyor. güncellemeler desen ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 eğer format atmaya başlamadıysan program ekle kaldır da güncelleştirmeleri göster i bul tik koy silmek istediklerini sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha kaç saat geçmiş hala güncellemelerle falan uğraşıyorum ya yuhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sen bi de adobe cs3 master collection yüklemeye kalk bak noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 repair yapmadın al işte bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar