Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Öncelikle aracıma tavan tipi dvdli lcd ekran taktırmak istiyorum. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Birde istanbul'da bu konuda tecrübeli gerçekten kusursuz montaj yapabilecek bir yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu postlar ve senin araba giderek ilginclesmeye basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Selam, Benden uzun yaşayacaksın =) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 benden de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Gittikçe pimp my ride olayına girişiyorsun yakında bi ps3 falan da entegre ettiricem dersen sasırmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 resimler gelio bugun yarın mrk etmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Selam, Ben gözümü kaparım, bakmam :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tamam o kadar Apachi bişey yapmıyorum abartmayın lütfen :P Çok başlıkta açmış olabilirim ama malum 0 araca bişey yaptırırken insan çok kararsız kalabiliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bak ben soyle bir yorumda bulunucam ama yanlis anlama bende bir range rover sport var burada bazi arkadaslarda gordu full multimedia arabada uc ekranla her yerde tv dvd vs var sana net diyim kimse acip bakmiyor tv ye :) o kadar bos ve anlamsiz birseyki parana yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben TV için istemiyorum ki DVD, Dvix falan seyretme maksatlı alıcam uzun yolda kullanırım die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bendede var dvd pasoda bursaya gidip geliyoruz ama olmuyor yani arabada :) ama iyi sanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 muzik varken asla dvd divx vs kullanilmiyo, ha dersen ben klipleri cekerim bi dvdye koyarim anca o kurtarir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 xaero paramı basıyon hoca ya : ) park sensörü dvd lcd ses sitemi xenon vs vs pimp my ride ı da gececen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Xaero ya caddy al dedik yok pahali dedi, combi aldi. megersem takacagi seyler bastan belliymis, caddy alinca opsiyonlara para kalmiyor diye combi almis belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Abi iyi güzel caddy alalımda caddy aldıktan sonra mutlaka götürecen bi aksesuarcıya yaptıracan sağını solunu öyle binicen yoksa bişeye benzemio motoru hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Pimp My Ride :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Hayırlı olsun, güle güle kullan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hayirli olsun, kazasiz belasiz.. dikkatli ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Sağolun beyler. Cam filmi yaptırcak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, Bence 3-5 defa daha düşün... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yazık etme arabaya bence, güzelmiş bozma fazla orjinalliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kirilmaz cam filmi bazi durumlarda gercekten ise yararken aracin icinde sikisana baya zorluk yasatiyo. on ve arka camlara kesinlikle yaptirilmamasi gereken bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 cam filmi yaptıracaksan 0.25 yaptır abartma bence.. Kazasız belasız günlerde kullan inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 e hanı xenon hanı dvd ekran felan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Taktırıcak işte düşünüyor fiyat soruyor. :D Araba güzel hocam kazasız belasız, güle güle kullan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar