Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 evet türkiyeye geldiklerini gördüm. hatta ve hatta, evimin önündeki caddeden geçiyodu. ama bunların bi uçağı varya Ed Force One die üstünde logoları var falan, ben rüyamda onu otobüs olarak gördüm. çığlıklar atıyordum HOBAA GELDİLER! diye. Anca rüyamda görücem bu gidişle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sen uyumuyorsun ki hic, surekli burdasin nasil ruya gordun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu sabah görmüştüm yeni aklıma geliyor. yazık bana dimi dfkadsag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sen sabahlarimi uyuyorsun? Anti sosyal misin yahu.. iyyy sivilcen filan vardir suratinda 10 tane, yagli saclar... Yemegide odanda yiyorsundur sen kesin.. bhooooghgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben de yemegimi odamda yiyorum ama yanımda kız var nası iş bu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Quality var Quality var Bazisinda da yok.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Recall06 said: Sen sabahlarimi uyuyorsun? Anti sosyal misin yahu.. iyyy sivilcen filan vardir suratinda 10 tane, yagli saclar... Yemegide odanda yiyorsundur sen kesin.. bhooooghgg evet dostum sabahları uyuyorum, öğlen 3'te 4'te kalkıyorum. dışarı çıktığımda da eve 1'de 2'de geliyorum. 2. öğretim öğrencisi olursan yarın öbürgün sende öyle yaşarsın merak etme. ayrıca albümde fotoğrafım var sende kendini koyda bakalım nası bi yaşam formuymuşsun görelim. sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Xenocide said: Recall06 said: Sen sabahlarimi uyuyorsun? Anti sosyal misin yahu.. iyyy sivilcen filan vardir suratinda 10 tane, yagli saclar... Yemegide odanda yiyorsundur sen kesin.. bhooooghgg evet dostum sabahları uyuyorum, öğlen 3'te 4'te kalkıyorum. dışarı çıktığımda da eve 1'de 2'de geliyorum. 2. öğretim öğrencisi olursan yarın öbürgün sende öyle yaşarsın merak etme. ayrıca albümde fotoğrafım var sende kendini koyda bakalım nası bi yaşam formuymuşsun görelim. sadf Ben senin dostun degilim. Ayrica komplex yapip boyle bir Wall Of Text doseme gerek yok i am just kidding Ayrica sana simdi son 2 haftanin saat saat nerde oldugunu cikarabilirim forum mesajlarindan.. saat kacta eve girdigin filan daha iyi anlasilir.. kacta ciktigin.. off detective gadget is basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Kimsenin dostu değilsin öyle bi sorunun var senin zaten. Git biraz dost edin, insan olmaya çalış ondan sonra paticik'e gel sağa sola laf at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 offf cok kizdi, yahu sen her turlu geyigi yapiyorsun benim ustume ben sana sivilceli, anti sosyal, yagli sacli dedim diyemi kizdin.. pardon demez olaydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yo yo yo ben senin edeceğin hakaretleri kaale almam sen orasını merak etme ben sadece diyorumki, göster bakalım kendini, günlerdir sataşmadığın insan kalmadı, şu maskenin arkasındaki şahsın kaç yaşında olduğunu merak ediyorum. Göster kendini sadece bunu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ya ne hakareti, sivilceli yagli sacli dedim nesi hakaret, surda 1 haftadir yemedigim laf kalmadida kizmadim kimseye hehe Neyse ben seni yanlis tanimisim dude.. sen sivilceli yagli sacli ve anti sosyal degilmissin.. gel barisalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Xenocide said: şu maskenin arkasındaki şahsın kaç yaşında olduğunu merak ediyorum. Göster kendini sadece bunu istiyorum. lafın işine gelen kısmını alıp işine gelmeyen kısmını bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Velev ki 11 yasindayim, Tut ki 44 yasindayim, Olmadi 25 yasindayim, Ne fark eder? Resmimi gorsen ne degisecek? Okuz gibi kasli ayi gibi biriysem istanbulda yasiyorsam, psikopat gorunumluysem tirsip onami gore konusacan? Veya dunya guzeli sari saclari olan yesil gozlu 906090 bir kizsam ne yapacaksin yavsayacakmisin? olduki ezik pisirik antisosyal cirkin igrenc loserin tekiyim, dahami cok hakaret edeceksin,dalga gececeksin.. Sorry dude...not this time.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 neyse, sen takılmana devam et. yerli yersiz ingilizce konuşmalarına da devam et. kültürlü havası katıyo sana. ben kaçtım buralar sana emanet. sabaha kadar içine s.ç hadi selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Adamin yarasina bastik herhalde neyse.. Baktim resmine tipinde dedigim gibi degilmis niye alindiysan artik hehe bye dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yanlış görmüşsün. ayran meydanıydı o gördüğün şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mulgear6 said: ben de yemegimi odamda yiyorum ama yanımda kız var nası iş bu? :S berk msne gel bişey dicem burda denmez dksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yetemenk said: yanlış görmüşsün. ayran meydanıydı o gördüğün şey yok beaw bildiğin steve haris bile gördüm otobüsü sürüyodu :( bide bi ara ayran meydanı için saçma bişey yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya bide biri bana şu işkence aletinin fotoğrafını gösterebilir mi merak ettim neye benziyor (sanırsam Iron Maiden, eski mısırda kullanılan bi işkence aletiymiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bumu la? http://www.the-night.net/torture/maiden.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Evet lol yanlız görüdüün üzere "işkence" aleti değil xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar