Apache Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Katılanlardan birisi bu oyunu cd ye çekip yollayabilirse çok sevinirim.Kablo falan var ama 1.10gb hak getire çekene kadar.. parası neyse veririz =][signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman..
Apache Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 yollamayın hayırsızlar ben cekıyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman..
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben sordumda cd ye sığmaz dediler ya[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
corso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 çek tabi kardeşim, yok öyle beleşçilik! dün gece başladım şimdi %64 de yarın sabaha biter benimki. ankaradayım hardiski al gel istersen cd^ye sığmıyo :p bide shadowlands çektim daha yeni, 1.3GB. off eskiden negüzel 500-600mb olurdu bunlar[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 winzip le winrar la ikiye bölün çekin cd ye dimi ya
Apache Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 he yani ahkam kesmek kolay :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman..
Sin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ankarada cd ye cekebilcek olan varsa bende talibim kafam güzelken 94% deyken download yanlisikla cancel ettim :d[signature][hline] Xne
Öne çıkan mesajlar