ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Quibble said: sesu said: Recall06 said: sesu said: ama hiç komik değil ki bu Bende anlamadim esprimi var burda? Neden oyle dedin dude? dont call me dude, dude. sdfsfdsdfsd.. harbiden yazik. bakın, daha 3-5 post önce demiştim. piramitler başladı şimdiden. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ginaly said: Quibble said: sesu said: Recall06 said: sesu said: ama hiç komik değil ki bu Bende anlamadim esprimi var burda? Neden oyle dedin dude? dont call me dude, dude. sdfsfdsdfsd.. harbiden yazik. bakın, daha 3-5 post önce demiştim. piramitler başladı şimdiden. sdf hangi piramitler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Lidriel said: ginaly said: Quibble said: sesu said: Recall06 said: sesu said: ama hiç komik değil ki bu Bende anlamadim esprimi var burda? Neden oyle dedin dude? dont call me dude, dude. sdfsfdsdfsd.. harbiden yazik. bakın, daha 3-5 post önce demiştim. piramitler başladı şimdiden. sdf hangi piramitler? mısır.. süt mısırı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ılk donen kendısı olmus sonra onun adına donuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kimse imagepost yapmaadan ben yapayım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar